Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета в крайна сметка е

...
Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета в крайна сметка е
Коментари Харесай

Спортният шеф на "ЦСКА-София" е приел оферта от Англия

Спортният шеф на " ЦСКА-София " Кристиано Джарета в последна сметка е напуснал тима и е приел офертата на " Уотфорд ". За интереса на британския клуб към италианеца се знаеше от към месец. В началото на август от " ЦСКА-София " оповестиха с публично известие, че Джарета има контракт за още 2 година с клуба и си го извършва. Имаше обаче и следният откъс: " Ако се появи тим, който е заинтригуван от професионализма на господин Джарета и той самият реши да търси ново предизвикателство, ние като правилен клуб няма да му вършим пречки и ще уважим неговото предпочитание и решение. "

Сега очевидно Джарета фактически е приел предлагането, тъй като сайтът TrainingGround Guru заяви, че италианецът към този момент работи за " Уотфорд ", като е заменил спортния шеф Ерик Рой. В информацията се показва, че новият началник към този момент има подписан контракт. Засега от " ЦСКА-София " не са коментирали тази вест.

Решаващият фактор за избора на Джарета е притежателят на " Уотфорд " - италианецът Джино Поцо, наследник на Джампаоло Поцо, който ръководи " Удинезе " от 1986 година Именно там Джарета е работил като състезателен шеф и е в положителни връзки с фамилия Поцо. Сега задачата пред него ще е да помогне за завръщането на " Уотфорд " във Висшата лига, откъдето изпадна през миналия сезон.

Джарета заемаше поста в " ЦСКА-София " от февруари 2019 година

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР