Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев демонстрира отлично настроение

...
Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев демонстрира отлично настроение
Коментари Харесай

Добрев: Стъпка по стъпка пълзим нагоре

Спортният шеф на Септември (София) Кристиян Добрев показва чудесно въодушевление след четвъртата поредна победа на отбора в Първа Лига. Момчетата на Николай Митов се постановиха с 1:0 над Пирин Благоевград в мач от 15-ия кръг.

" Последното нещо, което би трябвало да гледаме сега, е играта. Радостни сме от четвъртата поредна победа с 1:0. Мисля, че за дилетант, който е некомпетентен в Първа лига, да реализира четири следващи победи, не е по никакъв начин малко. Трябва да отдадем заслуженото на треньорите и футболисти. Това беше добра победа против добър тим - Пирин, който играе доста мощно като посетител. Не е нужно да напомням, че направиха равенства с ЦСКА, Лудогорец и Берое.

Поздравявам още веднъж треньорите и футболистите. Минахме още един тим в класирането. Стъпка по стъпка пълзим нагоре ", показа Добрев.

" Винаги гледаме играта, а в този момент побеждаваме след не толкоз безапелационна игра, бих споделил. Ако достигнем равнище, което можем да играем по този начин, че да ни харесват хората, които наблюдават футбола, ще е още по-добре да побеждаваме, тук ще приказваме за по-голяма класа на тима като цяло, само че такава идва с по-добри резултати и по-добри футболисти ", добави Добрев. Първа лига 15 кръг, понеделник 6 ноември  Септември (София) 1:0краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР