Председателят на ДПС Делян Пеевски е първият лидер на партия,

...
Председателят на ДПС Делян Пеевски е първият лидер на партия,
Коментари Харесай

Пеевски проговори

Председателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски е първият водач на партия, който проговори след изборите на 9 юни.

Той прикани всички „ евроатлантически водачи да стартираме диалог за бъдещето на България. Държавата би трябвало да има устойчиво държавно управление “.

Според Пеевски предварителните парламентарни избори са посочили ясно волята на българските жители.

„ Сега е време за вдишване на отговорност към тях. Трябва да има постоянно държавно управление, което да стабилизира страната “, счита той.



В писмена позиция Пеевски се обръща и към водача на ГЕРБ Бойко Борисов: „ Очаквам покана от вас и към всички евроатлантически водачи за започването на диалог за бъдещето на Родината ни “.

„ Политическата власт я задават гласоподавателите с вота си. Сега на ход са политиците. Те би трябвало да изпълнят волята на гласоподавателите. Призовавам всички виновни политически водачи неотложно да стартираме съвещания за намирането на формула за сформиране на устойчиво държавно управление “, добавя водачът на Движение за права и свободи.

Според него внушенията, че политическият модел е привършен и че е нужен нов план, нов Спасител не са нищо друго, с изключение на съучастничество в опита за най-голямата замяна от 1990 година насам – подмяната на демокрацията и нейните правила.

„ Демокрацията няма опция. Пътят на България като одобрена евроатлантическа страна няма опция. Сигурността и спокойствието на българските жители нямат опция. И ние, като най-стабилната евроатлантическа партия няма да допуснем това да се случи “, декларира Делян Пеевски.

„ Вотът на българските жители ни задължава да отстояваме евроатлантическите полезности и правила и ние няма да се отметнем от това обвързване “, написа още той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР