Спортният директор на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори след спечелването

...
Спортният директор на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов говори след спечелването
Коментари Харесай

Владимир Котев: Волейболистките на Марица имат шампионски дух

Спортният шеф на Марица (Пловдив) Борислав Крачанов приказва след спечелването на осмата Купа България за маричанки. 
 Марица не даде късмет на ЦСКА и сграбчи Купата на България за 8-и път Марица не даде късмет на ЦСКА и сграбчи Купата на България за 8-и път
„ Честито на всички пловдивчани, маричани, управлението, хората, които ни поддържат. Гледаме от професионалната страна на нещата, а не от прочувствената. Днес тимът стоеше добре, като се има поради, че преди 4 дни загубихме тежко в Истанбул от Еджзаджъбашъ. Радвам се, че девойките извършиха първата цел, която им беше сложена, а точно да завоюват Купата. Със селекцията, която тази година е направена главните ни цели са Купата и купата, да се мерим с тимовете от Шампионска лига звучи илюзорно. Опитват се децата каквото могат да създадат. Надяваме се с всеки един гейм да израстват и да стигат повече точки. С Иван Петков сме разговаряли за шампионския нрав на тима, откакто той предприе друго предизвикателство. Отборът го имаше този шампионски нрав и несъмнено считам, че към този момент построяваме този нрав при всички от първия тим до децата в школата. Определено те имат шампионски дух “, съобщи спортният шеф на Марица Владимир Котев.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР