Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков заяви, че тимът

...
Спортният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков заяви, че тимът
Коментари Харесай

Георги Караманджуков: Все някога Лудогорец няма да е шампион

Спортният шеф на Лудогорец - Георги Караманджуков съобщи, че отборът ще хвърли всичко, с цел да резервира купата. В момента отборът изостава на точка от водача ЦСКА, а в четвъртък му следва реванш против Андерлехт (1:0) за класиране за 1/8-финалите в Лигата на конференциите. В неделя разградчани мъчно се постановиха с 2:1 над Славия с гол в добавеното време.

" Искаме купата. Защото единствено тя обезпечава присъединяване в квалификациите на Шампионската лига и Лига Европа, която в новия й вид си е мини Шампионска лига. Лудогорец не отписва никакви шампионати, на всички места играе с най-хубавото, с което разполага сега. Титлата обаче е приоритет.
 Шимунджа: Ключът към успеха беше манталитетът ни на победител
Шимунджа: Ключът към успеха беше манталитетът ни на победител

Ето какво сподели той

ЦСКА? През годините постоянно сме желали да имаме сериозна конкуренция. Когато има изравнени сили на повече тимове, се играят по-истински мачове. Това подвига и нашето равнище. Защото е доста мъчно да настроиш футболистите. Колкото и да си приказваме и да ги мотивираме - едно е да се връщаш от " Олимпико " в Рим, друго е, без да наскърбявам, да гостуваш у нас. Мотивацията е напълно друга. Когато си станал първенец с 21 точки разлика, е мъчно да кажеш на играчите, че годината ще е тежка. Трудно е... Да не забравяме, че сме изиграли с 10 мача повече от всички наши съперници за купата, а с някои разликата ще стане 16 - това си е един полусезон повече.

Искам всеки клуб да влага в възстановяване на бази, терени и в действителност мачовете да са празници. Защото без добър терен и конюнктура за игра футболистите няма по какъв начин да демонстрират най-хубавото от себе си. Лошите стадиони изравняват опциите на футболистите. Все в миналото няма да станем първенци, то е ясно това нещо. Няма подобен клуб в света, който да е непрекъснато, постоянно на върха. Ние също не сме абонирани за това нещо, разбираме го добре, с цел да си реализираме задачите ", съобщи Караманджуков пред БНТ1.
 Лудогорец постоянно се класира напред след 1:0 вкъщи
Лудогорец постоянно се класира напред след 1:0 вкъщи

" Орлите " за четвърти път ще играят реванш в Европа след задатък от 1:0

" Лудогорец все е отговорен на някого. Когато искаш да станеш първенец непременно, ще станеш един път. Няма по какъв начин да си 11 години поред. В кръга на шегата от време на време желая да се откажем, с цел да стане някой различен. Защото в последните 7 години имаме присъединяване в групите на Шампионската лига, а по-късно 6 следващи в тези на Лига Европа. Там се демонстрира всичко ", добави шефът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР