Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков обяви пред БНТ, че

...
Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков обяви пред БНТ, че
Коментари Харесай

РЕКОРД! Лудогорец спечели 14 милиона евро от трансфери

Спортният шеф на Лудогорец Георги Караманджуков разгласи пред Българска национална телевизия, че клубът е спечелил рекордна сума от прехвърляния през лятото.

Разградчани се разделиха с двама от главните си играчи - капитанът Кирил Десподов и голмайстора Игор Тиаго, които бяха продадени надлежно на ПАОК и Брюж. По думите на Караманджуков общите приходи в касата на " орлите " са близо 14 милиона евро.

" Не знам дали различен клуб в България го е правил това нещо. За два месеца в касата на клуба влизат близо 14 милиона евро, дори може би и повече с бонусите. Сигурен съм, че Лудогорец няма да бъде по-слаб. Все повече футболисти желаят да дойдат при нас, тъй като продаваме добре, продаваме на съществени клубове. Такъв е и ПАОК. Гръцкият клуб сподели почитание към притежателите, към Лудогорец, към самия Кирил. Почти на 95 % извършиха изискванията ", съобщи Караманджуков.
 
Той бе безапелационен, че Десподов е бил един от най-хубавите български футболисти и мъчно ще бъде сменен, само че клубът към този момент работи по тематиката.

" Ще се опитаме да го сменяем. Вече работим по въпроса. Има утвърден вид. И аз, и Ивайло желаеме да имаме повече българи, което ще е добре за ситуацията в съблекалнята. Вече двама българи от школата играят в тима. Дай Боже в околните 2 години в състава да има 6-7 съществени състезатели, които са българи ", прибавя още Караманджуков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР