Спортният директор на италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Джузепе

...
Спортният директор на италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Джузепе
Коментари Харесай

Шеф на Лубе: Симон и Леал ще бъдат с нас и през следващия сезон

Спортният шеф на италианският волейболен гранд Кучине Лубе (Чивитанова) Джузепе Кормио разгласи, че кубинските звезди Робертланди Симон и Йоанди Леал ще остават в състава и през идващия сезон.
 Османи Хуанторена: Моето бъдеще към момента е " червено-бяло "
" В тази фаза на пандемията към този момент можем да обявим, че постигнахме съглашения с огромните първенци и неподражаеми играчи като Симон и Леал. Преди всичко желая да благодаря на Леал, защото ситуацията му беше доста изключително, беше мъчно и комплицирано да се мисли какво би могъл да направи, само че той го направи за нас, за Лубе. Той ни изпрати доста мощен сигнал, би трябвало да благодаря на него, на сътрудниците му, които работиха с нас, и към този момент има изясненост. Робертланди Симон и Йоанди Леал ще бъдат с нас и следващата година, ще можем да ги гледаме на терена в алено и бяло и се надявам шоуто още веднъж да бъде отворено за аудитория ", съобщи Кормио пред клубния уебсайт .

" В идващите няколко дни ще дадем цялата информация за построяването на тима, публично кои играчи ще дойдат при нас. Отбор, който ще бъде още по-силен да възобнови битката за купата в шампионата. Не ни харесва, че взехме купата, откакто състезание спря, а ние бяхме на първото място във краткотрайното класиране в Суперлигата, тъй като трофеите се печелят на терена, тъкмо както се случи преди година и желаеме да продължим да го вършим против почтени съперници, които също ще създадат шампионата ужасно през идващия сезон ", сподели още спортният шеф на Лубе.  Лубе понижи заплатите на играчите с 30%
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР