Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич изрази увереността си

...
Спортният директор на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич изрази увереността си
Коментари Харесай

Шефът в Байерн Хасан Салихамиджич за мачовете с ПCЖ: Това са два напълно различни клуба

Спортният шеф на Байерн (Мюнхен) Хасан Салихамиджич изрази увереността си в класата и характера на футболистите на немския гранд, поради идния конфликт от осминафиналите на Шампионската лига против Пари Сен Жермен. Във френския отбор играят три от огромните звезди на Световното Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар.

“Пари Сен Жермен има трима изключителни състезатели, само че аз имам огромна религия в класата и характера на нашите играчи. Нямам самообладание за мачовете “, сподели Салихамиджич пред вестник “Билд “.

Срещите сред френския първенец и Байерн са планувани на 14 февруари в Париж и на 3 март в Мюнхен.

“Това са два изцяло разнообразни клуба. Очакваме атрактивен, прочувствен и трогателен конфликт. Много играчи от международна класа ще се изправят един против различен “, добави спортният шеф на баварците.

Колкото до тематиката с търсенето на нов вратар, Салихамиджич изясни: „ Важно е да намерим най-хубавото решение за нашия тим от спортна позиция. Искаме да се състезаваме за трофеи този сезон. Разглеждаме разнообразни разновидности. Знаете, че не съм последовател на януарския трансферен прозорец, само че по време на международното състезание се случиха много неща, тъй че не изключвам нищо. Когато ми се обадиха за обстановката с Мануел Нойер, в първия миг не повярвах. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР