Спортист номер на България за 2019 година Владимир Илиев и

...
Спортист номер на България за 2019 година Владимир Илиев и
Коментари Харесай

Владимир Илиев и Станимир Беломъжев се включват в първото издание на TroyanRun – По стъпките на Левски

Спортист номер на България за 2019 година Владимир Илиев и многократният международен и европейски първенец по насочване Станимир Беломъжев ще вземат участие в надпреварата по планинско тичане Troyan Run – По стъпките на Левски.

Илиев записа и видео в формалната фейсбук страница на събитието, с което прикани феновете на бягането да се включат в надпреварата.

" Каня ви на първото издание на Troyan Run – По стъпките на Левски. Заповядайте на 29 юли в 9 часа сутринта, с цел да бягаме дружно на това хубаво съревнование. И да създадем един прекрасен празник ", сподели сребърният медалист от международното състезание през 2019-а и европейски първенец по биатлон Владимир Илиев.

Първото издание на надпреварата по планинско тичане Troyan Run – По стъпките на Левски ще се организира на 29 юли.

Беговите дистанции са: 10 км +D280, 15 км +D340 и 24 км +D920. Записването за присъединяване се реализира на следната страница: https://www.troyanrun.com/

Разработени са трасета с по-висока степен на компликация от 42 км и 68 км, които ще бъдат включени в надпреварата през идната година, оповестяват от организация Sport PR Events Managment.

Бягането се провежда от Сдружение " Троян в бъдещето ", клуб по насочване Хемус, Mail Boxes Etc и Карт Гео с поддръжката на община Троян.

Предвижда се конкуренцията в Троянския балкан да стане обичайната и да се организира към рождената дата на Васил Левски 18 юли. Планинското тичане е продължение на станалия емблематичен обичаен крос " По стъпките на Левски ", провеждан на 18 февруари през зимата. Беговите направления са извънредно панорамни и минават по трасета, преминавани от Апостола.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР