Спортинг Лисабон и Арсенал завършиха 2:2 в атрактивен и отворен

...
Спортинг Лисабон и Арсенал завършиха 2:2 в атрактивен и отворен
Коментари Харесай

Зрелище в Лига Европа! Спортинг и Арсенал продължават битката

Спортинг Лисабон и Арсенал приключиха 2:2 в атрактивен и отворен мач от 1/8финалите на Лига Европа. 

На португалска земя двата отбора изиграха дуел, който мина през обрати и можеше да бъде извоюван и от двата състава, като англичаните се избавиха от загуба с благополучен автогол. В последна сметка обаче победител нямаше, като водача във Висшата лига наподобява любимец до някаква степен за реванша. 
-->
В  55-ата минута домакините поведоха. Гостите изгубиха елементарно топката в средата на терена, Есгайо центрира, само че Уайт мазета. Атаката обаче продължи, като Едуардс изведе Гонсалвеш, който стреля, Търнър мазета, само че при добавката Паулиньо нямаше по какъв начин да сбърка – 2:1. 

В 61-ата минута създателят на втория гол бе изведен олично сред двама противници, остана на чиста позиция, само че стреля неопределено. И незабавно пропускът бе осъден и англичаните изравниха, въпреки и с голям шанс. Джака като че ли опита удар, който обаче бе извънредно неакуратен. Топката обаче се отби в тялото на Морита и влезе във вратата за 2:2. Домакините претендираха за нарушаване на Сака секунди преди гола, само че ВАР прегледа ситуацията и удостовери попадението. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР