Според звездната карта, седмицата ще бъде интересна, но няма да

...
Според звездната карта, седмицата ще бъде интересна, но няма да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 17 – 23 септември 2018

Според звездната карта, седмицата ще бъде забавна, само че няма да липсват компликации. Ще е добре да сме по-търпеливи, сдържани, и да не споделяме проектите си. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в астрологичната прогноза, направена от Петя Георгиева.

Овен

Всичко, което ви е затруднявало ще придобие разнообразни контури. Сега ще се справите дори с действия или планове, за които са ви убеждавали да не се захващате. Проявете поредност, само че и подготвеност да изпробвате разнообразни разновидности. Ще достигнете стремежи резултат по-бавно, в случай че се придържате единствено към една скица.

Новите настоятелен контакти ще ви стимулират да се раздадете напълно. Не е изключено да получите спомагателни финансови приходи или различен тип материална отплата.

Телец

Не е изключено да се натъкнете на усложнения, които да разклатят привичната ви самонадеяност и да ви настроят на философска вълна. Не се задълбочавайте прекалено много, с цел да не загубите връзка с действителността, а оттова и с настоящите си занимания. Възможно е да уговорите до дъно детайлите по значима договорка.

Проявете въздържаност, когато в обкръжението ви има непознати. Важно е какво усещане ще създадете за себе си. Разработвайте си няколко разновидността за сложните проблеми, с цел да избегнете неприятности.

Близнаци

С някои замисли може да „ ударите на камък “ и да се наложи да търсите подпомагане от другари. Най-вероятно неуредиците ще са свързани с формалности по оформяне на документи или съблюдаване на периоди. След като прескочите тези неприятности, нещата ще се случват по-лесно. Проявете въздържаност на работното място, не натрапвайте методите си на работа.

Съобразявайте се както с настроението и ситуацията, по този начин и с желанията на деловите си сътрудници. Дайте им опция да проявят самодейност, евентуално ще ви изненадат с много положително предложение.

Рак

Стремителни сте, решителни, енергични и нищо не би могло да ви спре по пътя към поставената цел. Ще осъществите замислите си, само че в случай че не си вършиме глупави опити. Залагайте на познати и тествани способи, които не изискват спомагателни старания за асимилиране.

Възможно е да ви слагат и спомагателни задания на работното място. Не ги отхвърляйте, тъй като тъкмо с помощта на тях ще довършите сполучливо забавени планове или покупко-продажби.

Четете деликатно документите, които следва да подписвате. В прочувствено отношение интервалът няма да е от най-спокойните. Постарайте се да не трансферирате професионалните паники върху околните си. Напротив, в тяхно наличие ще се възстановите пълноценно.

Лъв

Не си губете времето с незначителни действия. Точно в този момент е значимо да деянията усърдие и поредност. Възможностите за професионален прогрес са напълно действителни и би било огромна неточност да не се възползвате.

Имайте поради, че да сте „ под светлината на прожекторите “ си има и отрицателни резултати, може да станете обект на злословия и интриги. Отстоявайте позициите си. Не е изключено да се наложи да предприемете едно или няколко къси пътувания. Ако ги организирате в края на седмицата ще можете гладко да преминете от служебни отговорности към персонални занимания.

Дева

Най-правилният метод за тази седмица е прагматичният, който в действителност за представителите на вашия знак е характерен. Създайте си график за деяние, само че се заредете с самообладание, тъй като неведнъж ще се наложи да го променяте. Приемете тези отклонения с усмивка, защото ще са във ваша изгода.

Повече действайте, по-малко се обяснявайте. Не е нужно близките да знаят детайлности за желанията ви. Променяйки стандарта си ще преосмислите някои настоящи планове, както и някогашни решения. Не мислете за неуспехите, а за лимита на опциите по принцип.

Везни

Поддържайте темпото. Анализирайте задълбочено постъпващата информация. Подхождайте с мисълта, че не всички имат за цел да ви оказват помощ, някои – в противен случай. Може да напредвате постепенно, само че е по-добре, в сравнение с да буксувате на едно място.

Не е изключено да станете обект на нападки или ехидни забележки от страна на близките. Реагирайте с равнодушие, то в сходни случаи е най-ефективното оръжие. На моменти ще имате опция да демонстрирате лидерските си качества. Направете го, само че внимателно.

Скорпион

Стойте по-далеч от полезрението на шефа. Колкото и да са прагматични, истински и рационални концепциите ви, няма да ги разбере, няма и да ги утвърди. Не е желателно да ги обсъждате и с сътрудниците си. Някой ще се опита да ги показа като свои с хвалебствие и двуличие. Ще е мъчно да докажете „ интелектуалната си благосъстоятелност “. Следете уеб страниците за разгласи, не е изключено да попаднете на търсене, отговарящо навръх вашите благоприятни условия.

Със заниманията, изискващи физически старания ще се справите независимо, само че за умствената работа ще ви е належащо подпомагане. Вслушвайте се деликатно в мнението на обичания човек. Ще ви защищити от сериозна неточност.
Стрелец

Интензивен интервал. Срещите, телефонните диалози и служебните пътувания ще са повече от нормално. Ще се наложи да се занимаете с огромно количество информация, да обработите много документи и да посетите разнообразни частни или държавни институции. Постарайте се да сте съответни, не прекалявайте с обясненията и не разводнявайте диалозите.

Ще постигнете задачите си, в случай че не сте прекомерно настоятелни и не се отвличате със странични действия. За комплицирани проблеми залагайте на личния си опит. Осигурявайте си задоволително отмора.

Козирог

Събитията като цяло ще предизвикат страстите ви и ще е доста значимо да съумеете да ги овладеете. Обмисляйте дейностите си, реагирайте сдържано, и не позволявайте да ви губят времето с „ измислени “ проблеми. Част от близките може много нападателно да натрапват мнението си. Подхождайте самостоятелно, с цел да ги елиминирате дейно.

На работното място ще имате опция да разширите въздействието си, да усвоите нови познания или умения по сходна служба. Възползвайте се, само че не се опитвайте да изпреварвате събитията. Още е рано за смяна на работата или позицията.

Водолей

Постепенно, само че с стабилно движение, ще отхвърлите част от проблемите, които ви безпокоят в последно време. Ще се случи и някаква смяна в динамичния ви стандарт, за която може и да не сте подготвени. Не започвайте нищо ново, в случай че не е безусловно необходимо.

Подхождайте извънредно деликатно при споразумяване на финансови и юридически въпроси. Четете в детайли документите, които следва да попълвате и се консултирайте по текстовете, които не са ви ясни, преди да поставите подписа си. Почивните дни ще са белязани с сантиментални прекарвания.

Риби

Ще се наложи да действате на „ бързи обороти “ през тази седмица. Ще постигнете доста, само че и ще би трябвало много да се постараете. Мобилизирайте силите си, с цел да не изпуснете опцията за внезапен професионален прогрес. Всъщност, няма да изпитате особени усложнения. Просто фактори, които преди време са стопирали самодейността ви ще отпаднат или ще понижат силата на въздействието си.

Подминавайте с усмивка дребните пречки, в положение сте да ги преодолеете. Ще получавате помощ от точните хора в точния миг. Не намалявайте дистанцията с новите познати.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР