Според запознати, това е първият етап на заболяване булимия. Той

...
Според запознати, това е първият етап на заболяване булимия. Той
Коментари Харесай

Феновете На Мария Се Молят За Своя Идол. За Ужас На Всички Певицата Разви Тежко Здравословно Състояние, Вижте

Според осведомени, това е първият стадий на заболяване булимия. Той протича с провокирано повръщане, защото болният се усеща виновен за това, че е приел огромно количество храна.

От дете Мария не се храни без терзания и непрекъснато е на кантара. Самата тя неведнъж е признавала, че от тежките диети има репродуктивни проблеми. За никого не е загадка, че дъщеричката й Марая е зачената ин витро.

Заради същия проблем Мара Отварачката не съумя да подари Християн Гущеров с правоприемник, макар желанието си.

Докато беше с него, тя прецизно спазваше режима за хранене, към който се придържа от години. Но след няколкото несполучливи връзки след развода й с милионера, Мария не е на себе си. Нервите й са опънати до краен лимит и тя намира разтуха само в храната, разясняват сътрудниците й.

Първата мисъл, с която се разсънва е какво ще хапне денем. Пайнерката непрекъснато споделя в мрежата фотоси на ястията, които употребява. И по всичко проличава, че тя към този момент не мисли за калории. Набляга най-много на тестени и сладкарски произведения. Но единственото, на което държи, е храната да е качествена.

Мария се храни само в реномирани заведения за хранене и харчи цяло положение за това.

На фона на вълчия си апетит, пайнерката освен не качва и грам. Но и продължава да слабее, макар че не тренира. И това е най-притеснителното. Запознати разясняват, че това са първите признаци на булимия, написа Хот нюлс, базирайки се на Сикрет.бг.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР