Според вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов Върховният административен

...
Според вицепремиера и председател на ВМРО Красимир Каракачанов Върховният административен
Коментари Харесай

Каракачанов: Без избори насила с Атака

Според вицепремиера и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов Върховният административен съд не може да задължи партията му да се яви на избори в коалиция с „ Атака “.

Така той коментира решението на съда, съгласно което от името „ Обединени патриоти “ не може да бъде изключена партията на Волен Сидеров.

Две трети от Националния съвет на Вътрешна македонска революционна организация поддържат независимо явяване на партията на идния парламентарен избор, само че се водят и съдружни диалози с НФСБ, съобщи Каракачанов.

„ С НСФБ и през вчерашния ден разговаряхме, по какъв начин да кажа, естествени контакти, отношения  с една парламентарна група, само че диалозите с тях, те са завършили. Мисля, че в границите на няколко дни нещата ще бъдат изяснени дефинитивно “.

Вътрешна македонска революционна организация не е водило „ съществени диалози “ за общо явяване на парламентарния избор с другия си съдружен сътрудник - ГЕРБ, сподели още водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Всички контакти стопираха, и то едностранно от тяхна страна. Казвам го неведнъж – не се надявайте, че при смяна на политическата обстановка в България, който и да пристигна на власт, ще ви клекне. Няма кой да ви клекне “., сподели Каракачанов за спора със Северна Македония.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР