Според условията, с отпуснатите пари по Закона за държавния бюджет

...
Според условията, с отпуснатите пари по Закона за държавния бюджет
Коментари Харесай

Страхотна Коледна Изненада За Толкова Много Българи! Вдигат Заплатите На Всички, Които Работят Като

Според изискванията, с отпуснатите пари по Закона за държавния бюджет за 2018 година за системата за предучилищно и учебно обучение би трябвало да се усили минималната работна заплата за страната, както и вноските за фонд " Пенсии " за 2018 година

Ако учебните заведения са получили повече пари с новата формула за систематизиране на средствата за делегираните бюджети и имат излишък, ще би трябвало да усилят самостоятелните работни заплати на чиновниците. Предвижда се и в допълнение заплащане за присъединяване в екипите, които издирваха отпаднали от учебно заведение деца и за осъществяване на в допълнение образование на възпитаници, които имат компликации в клас, написа нюз.бг.

С предоставените пари шефовете на учебните заведения и детските градини предпочитано ще разкриват места за психолози, педагогичен съветници или обществени служащи.

В детските градини една щатна численост ще бъде разкривана при над 250 деца. В учебните заведения - за над 400 възпитаници. Директорите ще би трябвало да усилят с 0,5% средствата за диференцирано възнаграждение за реализирани положителни резултати на преподавателите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР