Според специалиската това се дължи на факта, че много хора

...
Според специалиската това се дължи на факта, че много хора
Коментари Харесай

Американска диетоложка призова да спрем да отслабваме

Според специалиската това се дължи на обстоятелството, че доста хора се пробват да отслабнат, с цел да подобрят самочувствието и да запазят здравето си. Но това, както отбелязва Мурахвер, може да се реализира и без загуба на тегло, оповестява WBUR-FM.

Гладът, кето диетата и другите способи за понижаване на непотребното тегло - всичко това диетоложката назовава безсмислено. Тя обоснова позицията си с обстоятелството, че тежестта зависи не толкоз от държанието, колкото от генетиката. И даже в случай че човек реализира това, което желае, т.е. успее да отслабне, рано или късно той още веднъж ще си възвърне изгубените килограми. За това ще бъде задоволително единствено да спре да се лимитира.

Проблемът (който в действителност въобще не е проблем) е, че от позиция на тялото диетите заплашват оцеляването. Ние сме биологично предразположени да им се противопоставяме и да се съпротивляваме. За благополучие, телата ни работят тъкмо както би трябвало - като връщат тежестта ни на равнище, което е допустимо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР