Според скорошно заглавие в пресата Иво Аръков, който напоследък нашумя

...
Според скорошно заглавие в пресата Иво Аръков, който напоследък нашумя
Коментари Харесай

Иво Аръков шокира с признание, че е бил женен

Според скорошно заглавие в пресата Иво Аръков, който в последно време нашумя с изявите си в редица родни тв продукции, е бил женен преди време.

Този любопитен подробност от предишното му самият той в никакъв случай не бил споделял. По мотив любопитната публикация от Life.dir.bg се свързали с артиста, с цел да даде повече информация по този въпрос.

"Да, истина е ", удостоверява пред медията звездата от "Съни бийч ". "В продължение на към три години бях женен за рускиня на име Евгения ", разкрива той, обяснявайки, че всичко се случило прекомерно бързо. Подвластен напълно на любовта си, в оня интервал носителят на премия "БГ фешън икона " за 2021 година бил сигурен, че желае да обвърже живота си с този на тогавашната си половинка, която работила като юрист. Така той паднал на едно коляно, отправяйки ѝ значимия въпрос. Не след дълго двамата минали под венчилото, вричайки се във честност един на различен. Впоследствие обаче нещата се по този начин, че двамата не съумели да изпълнят своите клетви и се разделили.

По думите на артиста двамата поели по личен път, само че все пак съумели да запазят топли връзки между тях. Само година по-късно обаче се случила огромната покруса - някогашната му брачна половинка умряла, а загубата ѝ нанесъл мъчителен удар на Иво, който дълго време не можел да пребори тъгата.

Заради дълбоката тъга, в която изпаднал, той решил да не споделя нищо за този тежък миг от живота му в общественото пространство. Въпреки болката в сърцето му, която в никакъв случай няма да отмине, Аръков признава, че сегашната му партньорка Габриела още веднъж е възвърнала вярата му в любовта. Иво не крие, че двамата ги свързват извънредно красиви и дълбоки усеща, които вливат в него по този начин нужното му чувство за успокоение и благополучие.

"Аз съм от хората, вярващи в силата, по тази причина не обичам да провокирам злоба, която може да ме изправи пред тежки трудности, с каквито съм се сблъсквал в предишното. Сега обаче се усещам изтощен от всички инциденти, през които ми се е наложило да мина, по тази причина избирам да споделям пред медиите това, което считам за възможно ", споделя той в изявление пред изданието.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР