Според шефа на Стратегическия съвет към президента Румен Радев -

...
Според шефа на Стратегическия съвет към президента Румен Радев -
Коментари Харесай

Човек на Радев с нови обвинения за бюджета

Според шефа на Стратегическия съвет към президента Румен Радев - Александър Маринов, ръководещите са пробвали операция, като са посочили документ, в който президентството е одобрило Бюджет 2021.

"Нахална и глупава неистина ", назова Маринов разпространението на документа след рецензии на президента.

„ Този документ, който демонстрираха с манипулативна цел, се отнася за съгласуването на бюджета на президентството, който е малко над 8 млн. лева Това се прави от всеки първокачествен разпоредник “, изясни проф. Маринов. Той напомни, че самата процедура дава пълномощия на Радев за вероятно несъгласие чак след приемане в пленарна зала.

Бюджетът е разоряващ не тъй като има доста разноски, а тъй като не е ясно защо се харчи; бюджетът може да се каже, че е избирателен, тъй като това са едни общи приказки, акцентира ръководителят на Стратегическия съвет.

Проф. Маринов разяснява и Коронавирус абсурда с визитата на Румен Радев в Естония, която завърши предварително, откакто до домакините стигна информация, че президентът е бил в контакт с болен. „ Стана ясно, че РЗИ, която би трябвало да уведоми президента, е получила тази информация във вторник, макар че министърът на опазването на здравето заяви на публицисти в понеделник (…) Доколкото разбрах, някой го (Радев) е уведомил с есемес (…) Няма публична връзка “, изясни той.

Според него е било обикновено Румен Радев да участва персонално, защото страната ни поема председателството на самодейността „ Три морета “ – домакинство, против което Министерство на външните работи е работело интензивно, счита проф. Маринов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР