Според руското министерство на отбраната, цитирано от РИА Новости, в

...
Според руското министерство на отбраната, цитирано от РИА Новости, в
Коментари Харесай

Дипломатически движения около войната в Украйна

Според съветското министерство на защитата, представено от РИА " Новости ", в петък Русия даже е спряла офанзивата си в очакване на договаряния сред Москва и Киев, само че възобновява офанзивите, откакто Украйна е отказала да договаря.

Украйна отхвърли както прекъсването на офанзивите, по този начин и догатките, че отхвърля да договаря. Украинските управляващи обаче обявиха, че няма да одобряват ултиматуми или неприемливи условия.

В събота New York Times заяви, че Владимир Зеленски е разговарял с израелския министър председател Нафтали Бенет, като е помолил Израел да посредничи за преустановяване на огъня и да предложи домакинство на договаряния.

Във видеообръщение към беларусите украинският президент съобщи, че Беларус не може да бъде платформа за договаряния сред Киев и Москва. „ Ако нямаше нападателни дейности от ваша територия, можехме да приказваме в Минск. Сега споделяме - не на Минск “, съобщи Зеленски.

В изявление за The Insider, съветникът на украинския президент Михаил Подоляк акцентира, че договарянията сред двете страни ще бъдат сполучливи,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР