Според проучване, проведено от Harris Poll през 2017 година, корпорацията

...
Според проучване, проведено от Harris Poll през 2017 година, корпорацията
Коментари Харесай

Apple вече се смята за скучна компания

Според изследване, извършено от Harris Poll през 2017 година, корпорацията Apple е съумяла да отпадне всред най-известните марки.

Проучването за това, по какъв начин потребителите възприемат едни или други компании се прави от 1999 година насам. В него вземат участие 25 800 възрастни американци. Проучването се организира в интервала от декември до януари.

През 2018 година за най-ярката компания е приета Amazon, която е на първото място в класирането към този момент в продължение на пет години, без да броим второто място през 2015 година. Компанията Гугъл е паднала с 20 позиции и е на 28-мо място, а Tesla се е изкачила от девета на трета позиция.

Репутацията на Apple е потърпевша най-силно. Корпорацията е на 29-то място, вместо на пето, заемано през 2017 година. Авторите на класацията означават, че тяхното изследване не може да се преглежда като теоретичен труд. Списъкът отразява триумфа на маркетинговите старания на една или друга компания.

В съпоставяне с съперниците, през 2018 година Apple и Гугъл не са представяли разнообразни и забавни рекламни акции и не са предложили на потребителите нищо вълнуващо.

В топ 10 на най-интересните компании, съгласно американците се подреждат: Amazon.com; Wegmans Food Markets; Tesla Motors; Chick-fil-A; The Walt Disney; HEB Grocery Company; United Parcel Service; Publix Super Markets; Patagonia; Aldi.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР