Според прогнозата на астролога Павел Глоба денят 9 октомври 2023

...
Според прогнозата на астролога Павел Глоба денят 9 октомври 2023
Коментари Харесай

Дневен хороскоп от Павел Глоба за 9 октомври 2023 г.-Понеделник обещава да бъде добър ден за Рибите

Според прогнозата на астролога Павел Глоба денят 9 октомври 2023 година ще способства за удобно решение на фамилни и битови въпроси. Днес не трябва да влизате в спор с околните си, помирете се с този, с който сте в спор. По-добре е да прекарвате време в компанията на другари и да не се обезсърчавате.

Овен

Луната навлиза в знака на Скорпион, това е подобаващ миг да почистите дома си и да се погрижите за удобствата си. Днес Овните ще се освободят от отрицателните страсти и ще могат сполучливо да преодоляват компликациите. Влиянието на Сатурн ще ви помогне да спечелите мнението на авторитетни и надеждни хора, всичките ви старания ще бъдат оценени. Денят ще е добър за контакти с началници, дава обещание по-лесен метод към комплицирани задания.

Телец

Бъдете деликатни, защото през днешния ден може да изпуснете от взор значим за вас въпрос. Може също по този начин да срещнете недружелюбна среда или обстановка на работното място, която ви принуждава да защитавате личните си причини. Действайте рационално и не се паникьосвайте, шансът е на ваша страна.

Близнаци

На 9 октомври, съгласно хороскопа на Павел Глоба, Близнаците ще преживеят професионален триумф. Ще постигнете задачите си с неизменност и увереност. В следобедните часове може да се сблъскате с финансови усложнения. Може да се наложи да извършите избор сред двете идни варианти. Бъдете гъвкави, с цел да вземете вярното решение.

Рак

Днес би трябвало да свършите значими неща и даже повече от плануваното. Ще се визиите добре в организирането на значими каузи. Хороскопът от Павел Глоба за 9 октомври поучава през този ден да управлявате рационално финансовите запаси и да внимавате с всевъзможен тип вложения. Днес имате доста сила, щастието ще бъде на ваша страна. Вечерта се чакат приятни моменти в любовта.

Лъв

Днес Лъвовете могат да станат очевидци на непредвидени събития или да разкрият нечия загадка. По отношение на прочувствени въпроси може да имате значим диалог през този ден. Но не се опасявайте, тъй като можете да спечелите доста от това. Възползвайте се от интереса на вашето обграждане и покажете многочислените си гении.

Везни

Днес ще има обилни промени в живота на Везни, изключително по въпросите на смяната на местожителството им. Трябва да вземете доста мъдри решения. Не се паникьосвайте и умерено претегляйте плюсовете и минусите на всяка обстановка. Чрез умни тактики ще изненадате всички със своята убеденост и успокоение.

Скорпион

Луната мина в знака Скорпион, което в допълнение ще се отрази на интензивността им. Но бъдете деликатни, това са сложни времена. Хората, родени под този знак, ще бъдат непрекъснато смутени и склонни към кавги, само че скоро ще схванат значимостта на самодисциплината. Самотните Скорпиони могат да разчитат на забавни запознанства. Вечерта, макар съботата, направете проект със дилемите за идната седмица.

Стрелец

Днес Стрелците ще могат да се радват на положително здраве и успокоение. Струва си да се възползвате от този позитивен миг и да се освободите от предишното, което ви е дало отрицателни страсти. Хороскопът от Павел Глоба за 9 октомври поучава да употребявате всички благоприятни условия, които се появяват по пътя към реализиране на задачата ви. Вечерта очаквайте положителни вести от обичан човек.

Козирог

В този ден шансът благоволи най-вече на Козирозите. Днес ще бъдат любопитни и разговорливи. Някои клюки ще привлекат вниманието им, само че е по-добре да не се доверявате на всяко мнение, което чуете и да не приемате всичко драговолно. Благодарение на интуицията, подсилена от позитивното въздействие на Луната, Козирозите ще знаят по какъв начин да се държат и ще устоят на тестването, което звездите са им подготвили. Вечерта се оказва, че денят се оказа доста сполучлив.

Водолей

Днес елементарно се приспособявате към средата си, ще ви оказва помощ интуицията, която ще поддържа вродената ви логичност и досетливост. Ще имате забавна концепция, която ще се отнася до професионален проблем. Креативността ви ще бъде оценена през днешния ден и възможностите ви за покачване ще се усилят.

Риби

Понеделник дава обещание да бъде добър ден за Рибите. Доброто въодушевление и оптимизъм няма да ви изоставен от самото начало. Аурата оказва помощ за решаването на значими и комплицирани въпроси. Ще имате шанс и в любовта. Днес би трябвало да простите остарели обиди и да кажете нещо хубаво на околните си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР