Според проф. Румяна Коларова България ще бъде управлявана от експертен

...
Според проф. Румяна Коларова България ще бъде управлявана от експертен
Коментари Харесай

Топ политолог прочете съдбата на държавата

Според проф. Румяна Коларова България ще бъде ръководена от експертен кабинет в идващите месеци. И то без значение дали той ще е подсилен от Народното събрание или от президента Руман Радев. Животът му надлежно ще е или 4-5 месеца, или 2-3 месеца. Това коментира  политологът пред БГНЕС.

Според нея не е невероятно сформиране на държавно управление в границите на това 47 Народно заседание, в случай че президентът Румен Радев връчи третия мандат на „ Демократична България “.

„ Опитът за сформиране на сходен кабинет ще бъде мощният избирателен ход на „ Демократична България “. Те са в доста неподходяща обстановка сега. Реално поддръжката за тях е на границата от към 5% и те са застрашени от риска да не влязат в идващия парламент “, сподели проф. Коларова.

Причината е в съвпадението на профила с политическия профил на водачите на Политическа партия.

„ Лидерите на Политическа партия откраднаха идентичността на Демократична България “, съобщи политологът.

Според нея опитът за сформиране на кабинет е опция за Демократична България да отстоят своята еднаквост, която е дясна. „ Трябва да подчертаем, че Политическа партия освен не са дясна партия, само че те са и нова, антикартела, популистка групировка.

Демократична България са систематична, дясно центристка партия. Това значи, че Демократична България има политическа стратегия, която отива надалеч оттатък антикорупционните ограничения, надалеч оттатък правосъдната промяна. Те са единствено един от вероятните принадлежности и една от вероятните насоки, в които Демократична България могат да работят “, акцентира проф. Коларова
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР