Според президента няма нищо изненадващо в бълването на негативна информация

...
Според президента няма нищо изненадващо в бълването на негативна информация
Коментари Харесай

Путин нарече разследванията за живота му "компилация, която не може да се прочете"

Според президента няма нищо изненадващо в бълването на отрицателна информация за него

Руският президент Владимир Путин назова следствията за живота си компилация, която не могъл да дочете до края. Държавният глава сподели това в четвъртък на огромната си годишна конференция.

" Втората част се отнася до обичаните ми хора - невероятно е да прочета този материал. Прелистих го, тъй като се отнася до мен, само че има такава компилация - всичко е насъбрано на една купчина, не можах да го довърша ", сподели той.

Според него няма нищо изненадващо в хвърлянето на отрицателна информация за него. Държавният глава също означи, че не работи, с цел да " наподобява красиво над хълма ".

" Що се отнася до обстоятелството, че има подмятания, в действителност няма нищо изненадващо. Те постоянно са се случвали и ще се случват, това е такава осведомителна борба. Те са се случвали и преди, помнете сложните събития в Кавказ, битката с интернационалния тероризъм, в каква ли не форма тогава вашият преклонен прислужник не беше показан в интернационалната преса и, за жалост, и у нас - сподели той. - Как ли не бях обрисуван тогава, помня всичко добре. ", сподели Путин.

" Но аз постоянно изхождам от обстоятелството, че би трябвало да направя това, което считам за належащо за нашата страна, а не с цел да наподобявам хубав за някого оттатък хълма ", сподели Путин.

Източник: ТАСС
Превод и редакция: Агенция КРОСС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР