Според политолога Димитър Димитров няма печеливша и губеща партия като

...
Според политолога Димитър Димитров няма печеливша и губеща партия като
Коментари Харесай

Политолози: До евровота предстоят скандали и битки между управляващи и опозиция

Според политолога Димитър Димитров няма печеливша и губеща партия като става въпрос за аферата ”Ало, Банов съм ”. По неговите думи абсурдът поддържа в с напрежение положение главните електорати, само че тяхното активизиране на 26 май зависи от доста други неща и най-много случилото се през самия месец.
" За ГЕРБ има значение друг вид директна борба, колкото ерозията, която може да се появи по доста други аргументи - общини, поради някой мост, преляла река, хората с увреждания и доста други дребни групи със характерни ползи ", разяснява в студиото на " Денят ON AIR " политологът Димитър Димитров.

Според Светлин Тачев " Ало, Банов съм " е акция " удар против удар " и двете партии биха изгубили гласоподаватели от аферата.

" В момента двете партии са с съвсем изравнени стойности. ГЕРБ водят въпреки и с малко и от днешна позиция единственото, което могат да създадат, с цел да запазят този процентен пункт, е да задържат ерозирането. То се наблюдаваше през месеците и последователно разликата стартира да се свива. Предстоят 4 месеца, през които ще следим яростна борба, защото от дълго време такова приближаване сред двете партии не е имало ", разяснява и политологът Светлин Тачев.

По думите му се чака поредност от кавги, които да употребяват ерозията в ръководещите и всеки един от тях може да бъде удар против ГЕРБ. Той разяснява, че непрекъснатите кавги и конфликтът сред двете партии активизира капацитета на партиите.

Президентът наложи несъгласие на наредба на закона за персоналните данни, тъй като се основава ненужна свръхрегулация. Според политолозите това деяние на президента демонстрира, че Радев прави добре работата си като коректив на законодателството.

Те се сплотиха в мнението си, че в случай че Радев предприеме крачка към политически план, това би смъкнало неговия рейтинг и би могло да се получи същото, което се случи с АБВ на Георги Първанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР