Според пикантния слух двамата са приключили тихомълком отношенията си, като

...
Според пикантния слух двамата са приключили тихомълком отношенията си, като
Коментари Харесай

Гръм в рая! Мария Бакалова и Валери разделени

Според пикантния слух двамата са завършили тихомълком връзките си, като са решили да запазят благовъзпитание. Макар да не престават да се следват в обществените мрежи, те не са се появявали дружно от известно време насам. Липсата на съществени включвания в Мрежата напълно естествено докара до голям брой въпроси. По всяка възможност Мария Бакалова и Валери Григоров публично са разграничени, само че си мълчат, с цел да не провокират изкуствен интерес.

Причината за края на връзката им била прозаична – бъдещата свекърва на русокоската по никакъв начин не харесвала хипотетичната си снаха и в последна сметка победила в битката за превъзходство. Младежът постоянно попадал в немислими обстановки и се чувствал като рефер на кръга. И до момента в който русокоската несломимо се опитвала да умилостиви Мария Гроздева, двукратната олимпийска шампионка в спортната пукотевица не поддавала на сходни щения.

Така, в случай че се доверим на мълвата, любовта на досегашните влюбени към този момент е в предишното и не им остава нищо друго, с изключение на да продължат напред. За тази цел Мария Бакалова се съсипвала с работа, още повече че доста обичала Валери и ѝ било доста тежко поради раздялата. До момента и двамата по никакъв начин не са опровергали слуховете, само че поради необичайния интерес към тях в последните дни може и скоро да го създадат.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР