Скандалите около Боби Михайлов през миналата година бяха десетки. Жестоката

...
Скандалите около Боби Михайлов през миналата година бяха десетки. Жестоката
Коментари Харесай

Близките им в ступор: Би ли най-после Мария Петрова шута на Боби Михайлов?!

Скандалите към Боби Михайлов през предходната година бяха десетки. Жестоката му борба да се задържи на шефския пост в БФС обаче завърши без триумф, а на мястото му бе подложен Гонзо.

Отделно от неразбориите във футболния съюз, гърмяха и кавги към непрекъснатите разгулен изцепки на Михайлов, а за похлупак на всичко гръмна и любовната му случка с по-млада жена, от която имал нелегално дете. Чудничко, а?!

През цялото това време брачната половинка му Мария Петрова беше неразделно до него и го поддържаше. Златното ни момиче философски устоя на всичко, само че сме сигурни, че не й е било елементарно. Затова и мнозина не са учудени, че през днешния ден Мария се е отделила от Михайлов, или е избягала, както шушукат хора от обкръжението му.

Реално Петрова отпътува за малко в Америка, при щерка им Елинор, която следва там, само че необичайно за какво, Борислав Михайлов не я придружи. Мария се връща след няколко дни, само че дали се връща при мъжа си?!

Слуховете настояват, че двамата от много време са в рецесия на връзките и тя съществено обмисля да се раздели с него, главно поради привързаността му към чашката, която към този момент не търпи.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Петрова Боби Михайлов Америка Елинор БФС Борислав Михайлов Гонзо
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР