Според онлайн източници Samsung Display си е осигурила правата върху ...

Според онлайн източници Samsung Display си е осигурила правата върху

Samsung регистрира марката Flex G за хибриден смартфон и таблет с гъвкав екран

Според онлайн източници Samsung Display си е осигурила правата върху комерсиалната марка Flex G, която вероятно може да се употребява за стартиране на пазара на мобилни устройства с нов форм фактор с еластичен екран с две линии на извивките.

Според визията на Samsung устройството Flex G ще има огромен еластичен екран със страни, които могат да се сгъват в корпуса. Теоретично, спомагателен екран може да бъде ситуиран от външната страна на притурката. По този метод потребителят ще получи хибрид сред смарт телефон и таблет.

Flex G е регистриран от Корейската работа за интелектуална благосъстоятелност (KIPRIS). Освен това Samsung Display по-рано закупи права върху марката S Flex за устройството, което има елементи от тялото, които се сгъват като акордеон, в следствие на което една от трите елементи е от външната страна.

Все още не е ясно по кое време сходни джаджи ще се появят на комерсиалния пазар. Но си коства да се означи, че прототипи към този момент бяха показани по време на ревюто за потребителска електроника CES 2022.

Наблюдателите също по този начин допускат, че Samsung Display може да доставя своите гъвкави екрани с две гъвкави линии на производители на мобилни устройства от трети страни. Самата компания не е коментирала обстановката.

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg