Според онлайн източници 60-годишният холивудски актьор Том Круз възнамерява да

...
Според онлайн източници 60-годишният холивудски актьор Том Круз възнамерява да
Коментари Харесай

Том Круз възнамерява да излезе в космоса, за да снима филм

Според онлайн източници 60-годишният холивудски артист Том Круз има намерение да снима филм, някои подиуми от който ще се случват в космоса. Круз, дружно с режисьора на " Самоличността на Борн " Дъг Лиман, се свързва с Universal Filmed Entertainment Group (UFEG) за изпращане на артист на Международната галактическа станция, с цел да снима начинанието.

Мисля, че Том ни води в космоса. Той ще води целия свят в космоса - подобен е проектът. Том и аз имаме превъзходен план - да изведем ракета до галактическата станция и да снимаме ", съобщи пред кореспонденти Дона Лангли, говорителка на UFEG.
-->
Тя сподели също, че огромна част от действието в идния филм ще се развива на Земята, само че в даден миг основният воин ще би трябвало да излезе в космоса, с цел да " избави ситуацията ". Тя също по този начин изрази вяра, че Круз ще стане " първият граждански жител, излязъл в открития космос ".

Въпреки това Круз надали ще бъде първият, който ще сътвори игрален филм, сниман отчасти в космоса. Руски тим наддава за него. Припомняме, че предходната година съветският режисьор Клим Шипенко и актрисата Юлия Пересилд посетиха МКС, с цел да снимат игралния филм " Предизвикателството ". Снимките в границите на плана се организират и в Центъра за подготовка на космонавти " Гагарин " и в санаториума " Воронова ". Снимките би трябвало да приключат тази есен, а премиерата на кино лентата е планувана за идната година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР