Според народните вярвания, когато даваме вещ назаем на някого, ние

...
Според народните вярвания, когато даваме вещ назаем на някого, ние
Коментари Харесай

Ето какво не трябва да давате назаем

Според националните вярвания, когато даваме движимост назаем на някого, ние му отдаваме и част от силата си. Загубата на сила става причина в всекидневието ни да навлизат елементарно неприятности, да ни спохождат заболявания, а шансът да избяга от нас.

Този, който има вяра в такива поверия, би трябвало да се погрижи силата му да остане непокътната, а шансът да го следва непрекъснато.

Как да стане това? Като запомним какви предмети не се дават на заем при никакви условия. Ето някои от тях.

Сол

Солта не се дава на заем. Ако въпреки всичко желаете да извършите услуга, просто я споделете. Опасността е в енергийните свойства на солта и връзката им със ориста. Този хранителен артикул с кристална конструкция е измежду най-важните вълшебен съставни елементи. Даването на сол лишава от шанс, от здраве и провокира раздели и загуби. Не бива и да се подава от ръка на ръка на масата, това също носи неприятен шанс.

Кухненски съдове

Тези предмети са заредени с силата на дома ни. Заетите съдове водят до загуба на здраве, придобиване на страхове, неуспехи. Повредените и счупени съдове не трябва да се употребяват, те също носят злощастие.

Дрехи и обувки
Даването в заем на облекла и обувки и доста постоянно срещана процедура. Даването на облекла на някого краде от силата ни. Става въпрос за към този момент носени облекла. Материята на дрехата всмуква силата ни и давайки я, се лишаваме от нея.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР