Според министъра на икономиката Кирил Петков има координирана атака срещу

...
Според министъра на икономиката Кирил Петков има координирана атака срещу
Коментари Харесай

Кирил Петков: Атаките срещу мен ме мотивират

Според министъра на стопанската система Кирил Петков има координирана офанзива против него от ГЕРБ, " ИТН " и Движение за права и свободи по тематиката с канадското му поданство.

" Нямам канадски паспорт в себе си. Той и документът ми за поданство са предадени на канадските управляващи. Когато видя толкоз мощна опозиция против дейностите ми като министър, значи в действителност съм направил нещо, което е на прав път. Неприятно е човек да би трябвало да се пази по през целия ден, само че аз съм още по-мотивиран от тези офанзиви. Мотивира ме това, че доста бих се радвал, в случай че за нашите деца политиката към този момент не е мръсна дума. Явно засягаме огромни ползи ", сподели Петков пред Нова тв.

Миналата седмица " ИТН " сложи въпроса дали Петков към момента е и канадски жител, а в понеделник ГЕРБ сезира и

" Аз даже не съм подавал документи за това поданство. То е добито от мен поради моите родители. Направил съм всички стъпки по административен път, с цел да се откажа от него ", сподели той.

Петков още веднъж цитира решението на Конституционен съд от 1995 година, в което написа, че " когато този жител желае да взе участие в упражняването на властта в Република България, задоволително е да се освободи от непознатото си поданство и да резервира единствено българското ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР