Според лидера на БСП Корнелия Нинова конфликтът в Близкия Изток

...
Според лидера на БСП Корнелия Нинова конфликтът в Близкия Изток
Коментари Харесай

Нинова: Конфликтът в Близкия Изток не може да бъде решен с военни средства

Според водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова спорът в Близкия Изток не може да бъде решен с военни средства, а с трайно политическо решение със съдействието на Организация на обединените нации.

" Военната мощ единствено задълбочава проблемите, а не ги взема решение. Употребата на химическо оръжие, несъмнено, е неприемлива, само че такава приложимост в Сирия би трябвало да бъде открита и потвърдена от без значение следствие на Организация на обединените нации. Военни дейности без глоба на Организация на обединените нации, както и задълбочаване на рецесията в връзките сред Русия и Съединени американски щати, ни отдалечават от задачата - дълготраен мир в Близкия Изток ", разяснява тя в събота.

" Мястото на това решение е Съвета за сигурност към Организация на обединените нации. Надяваме се, че там ще се смъкна напрежението и в разговор, във взаимно съгласие, ще бъде направена трайна позиция за намиране на спокойно излизане от рецесията и развиване на Близкия Изток в бъдеще ", съобщи Нинова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР