Според изданието Nikkei Asia, позовавайки се на три информирани източника,

...
Според изданието Nikkei Asia, позовавайки се на три информирани източника,
Коментари Харесай

Apple все още няма да започва масово производство на смарт часовниците Watch 7 поради сложната им конструкция

Според изданието Nikkei Asia, базирайки се на три осведомени източника, Apple е трябвало да отсрочи стартирането на всеобщото произвеждане на новото потомство смарт-часовници Apple Watch заради „ сложността на тяхната структура “. Съобщава се още, че компанията ще показа Apple Watch 7 през септември, само че все още не може да даде висококачествено устройство, което „съществено се различава“ от предходните модели.

Миналата седмица Apple стартира тестово всеобщо произвеждане на новите часовници, само че не съумя да подсигурява надеждното качество на направата на устройството. Проблемите са свързани с нарасналата трудност на структурата на Apple Watch 7, в който се появиха и нови модули. По-специално, устройството ще получи датчик за кръвно налягане. Разположението на вътрешните съставни елементи в новия часовник също се е трансформирало. На фона на пандемията от ковид стана по-трудно тестването на работоспособността и успеваемостта, настояват събеседниците на Nikkei Asia. Корпусът на часовника в това време не се е трансформирал доста спрямо предходните модели.

„ Apple и нейните снабдители работят непрекъснато, пробвайки се да разрешат зародилите проблеми, само че сега е мъчно да се каже по кое време може да стартира всеобщото произвеждане “, прибавя един от източниците в диалог с изданието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР