Според информация, разпространена в канали на Telegram и основана на

...
Според информация, разпространена в канали на Telegram и основана на
Коментари Харесай

ВИДЕО от фронта: Огромна военна колона на специалните сили на Ахмат пристигна в Белгородска област

Според информация, публикувана в канали на Telegram и учредена на свидетелски показания от локални поданици, се разбра, че специфични елементи на военната формация " Ахмат ", които са под управлението на Рамзан Кадиров, са били изпратени в Белгородска област. Съобщението е доказано от международните медии, които наблюдават обстановката в Украйна. Това солидно пренасяне на военни сили се случва на фона на възходящия брой артилерийски обстрели и диверсантски набези в района. Каналът AP Wagner оповестява, че можем да чакаме епична борба от " Ахмат " и Руския доброволчески корпус (РДК).

Жители на Шебекински регион също удостоверяват идването на части от " Ахмат " в Белгородска област.

Според Рамзан Кадиров те ще поемат функционалностите на защита на границата на съветската федерация. Целта е батальонът „ Запад-Ахмат “ да обезпечи границата и да предотврати работи на Украинските диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ).

Чеченският водач увери, че бойците от Ахмат ще попречат на вражеските субекти да обхванат на територията на Руската федерация в този пограничен регион.

Той показа, че военните заемат укрепени позиции към КПП-то наоколо до село Нехотеевка. Личният състав към този момент дава дежурства по защитата и ръководителят на Чеченската република увери, че локалните поданици могат да бъдат спокойни, защото неговите бойци и службите за сигурност ще се погрижат.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Ахмат Рамзан Кадиров Белгородска област Руска Федерация Украйна военни действия война чеченци
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР