Според инфекциониста започва преосмисляне на тезите за имунизациите срещу вирусаЕтичната

...
Според инфекциониста започва преосмисляне на тезите за имунизациите срещу вирусаЕтичната
Коментари Харесай

Според доцент Мангъров: Ваксините не убиват, но не знаем какво причиняват

Според инфекциониста стартира преосмисляне на тезите за имунизациите против вируса
Етичната комисия се превръщала в нравствена полиция

ЕМА с 1700 стр. за странични дейности

Едва ли има някой, който да твърди, че имунизациите убиват, защото те се вършат да не се разболяваме, а не да провокират гибел. Смятам обаче, че към момента не са добре проучени страничните им дейности, разяснява пред “Труд” инфекционистът Атанас Мангъров. Той напомни, че имунизациите са в трета фаза на клинични изпитвания, а разрешението за използването им е обещано под изискване. За да се направи една същинска ваксина, са нужни най-малко 10 година, разяснява още доцент Мангъров. Според него за една година, откогато се вършат ваксини против Коронавирус, е мъчно да се обзет страничните дейности на препаратите. Не се знаело и какви следствия би могло да има след 3, 5 или10 години. Мангъров сподели, че EMA към този момент има отчет от 1700 стр. със странични дейности на имунизациите.

Починали имунизирани има по целия свят, има и в България и това може елементарно да се откри от формалните данни на националния информативен портал, които са общодостъпни, разяснява инфекционистът. Той акцентира, че е логически въпросът: Може ли да сме сигурни, че в случай че не бяха имунизирани, умрелите можеше и да са живи.

Според Мангъров нямало възторг в страната ни да се оповестяват данни за странични дейности на имунизациите. Медикът описа за случай на млад мъж от Плевенско с ДИК синдром, който настъпил две седмици след ваксина. Подобен случай имаше и в София с жена на 28 година, без болести, която умря от ДИК синдром. От болничното заведение, в която бе призната дамата обясниха, че казусът е изследван и е открито, че ДИК синдромът и гибелта на дамата не са разследване от затруднения свързани с имунизацията.

Заради изказванията си, че умират и имунизирани и че препаратите, които се инжектират не са задоволително проучени, Мангъров бе даден на етичната комисия. “Вместо тази комисия да се занимава с връзките сред лекарите, както и с това, че медици се пробват да лекуват по телефона, те се изживяват като нравствена полиция”, разяснява инфекционистът.

Според него следва преосмисляне на доста от тезите за имунизациите. И даде образец с държавното управление на Обединеното кралство което признало, че имунизациите са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно имунизирани. В дълготраен проект имунизираните са доста по-податливи на всевъзможни разновидности в шиповия протеин, даже в случай че към този момент са били инфектирани и излекувани един път или повече. Това сочи отчет на Агенцията за здравна сигурност към държавното управление на Англия.

Решение
БЛС даде Мангъров на етичната комисия


Управителният съвет на Български лекарски съюз взе решение и сезира Столичната комисия по професионална нравственос по отношение на погрешни изказвания на доцент Атанас Мангъров.

От БЛС напомнят, че на 16 януари в народен ефир доцент Мангъров сподели: “Tези 564 души, които са умряли, са умряли, тъй като са ваксинирани”..

От БЛС заявят, че с изявленията си, подкрепени от псевдонаучни причини, доцент Мангъров погазва етичните правила на лекарската специалност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР