Според Федерико Фелини киното е като жената - с нейните

...
Според Федерико Фелини киното е като жената - с нейните
Коментари Харесай

Когато 14 актриси са болезнено искрени

Според Федерико Фелини киното е като дамата - " с нейните моменти на светлини и мрак ". В един от най-известните му филми, излязъл преди 60 години, " Осем и половина ", създателят търси изгубеното ентусиазъм и изчезналия смисъл. Жените също са забъркани, естествено. Но значимото е, че на финала, когато героят признава и приема рецесията и объркването си, вдъхновението внезапно се връща и парченцата от живота му се подреждат в един трогателен пъзел.
 “IMPOSSIBLE - Повярвай в невъзможното ”, StarBoy Ayvon и премиерата на илюзионния театър в Музикалния спектакъл
Как магията ще ни накара да повярваме в невъзможното

Илюзия, музика и танц в едно

По сходен метод се събират и разпилените изповеди на актрисите от трупата на Сатиричния спектакъл. Техните смешни и тъжни истории ще можем да забележим и чуем в премиерната режисура " Представление и половина ". Тя отбелязва юбилея от основаването на кино лентата на Фелини " Осем и половина ", споделя режисьорът Стоян Радев.

" Към личния си опит се отнасяме колкото съществено, толкоз и самоиронично. Но по този начин или другояче иронията не скрива нашата откровена обич към публиката ", споделя още той.

Представлението ще ни подсети, че от време на време ни е мъчно да си дадем сметка какво се случва в главата на един актьор оттатък неговите голям брой лица. Все отново, театърът за него е и живот, и дом. В " Представление и половина " ни следва да се разходим из прекарванията и размислите на четиринадесет актриси, които ще ни показват своите действителности. Светът им е в действителност много сходен на нашия - изпълнен с доста безредици, наслади и горест.
 Снимка 603730

Постановката е замислена по този начин, че да влияе, да се гледа, с цел да се изживее. Защото въпреки всичко не е елементарно за съвсем никого " да смъкна грима си ", да разголи душата си и да се покаже в най-естествения си тип иззад спуснатата завеса и угасения прожектор.

В представлението вземат участие 14-те актриси от трупата на Сатиричния спектакъл. Сред тях са Антоанета Добрева - Нети, Евелин Костова, Меглена Караламбова и Стефка Янорова.
 “Двойно дъно ”, Ана Батева, Любомир Колаксъзов, Spam Studios и новата театрална премиера в Топлоцентрала
Когато актьорите играят самите себе си

Какво биха си споделили в един бар

Премиерата на " Представление и половина " е на 27 и 28 януари от 19 ч. в Сатиричен спектакъл " Алеко Константинов ", а цялата информация е.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР