Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи

...
Според една мистична теория, нумерологичното изражение на нашето име носи
Коментари Харесай

Какъв цвят е твоето име и какво разкрива то за теб, разберете с този ТЕСТ

Според една мистична доктрина, нумерологичното изражение на нашето име носи лична, цветна аура. Ако вярвате в такива теории, бихте могли да определите цвета на името си, единствено като извършите едно просто пресмятане.

Съберете числата на обособените букви от първото си име, като следвате таблицата, и след това редуцирайте резултата до едноцифрено число.

Пример: Даниела = 4 +1+5+9+5+3+1 = 28 = 2+8 = 10 = 1+0 = 1

1. Червено: Много нежни и доброжелателни персони, подготвени на всичко за своите близки. Тези хора не са способни да наранят и муха, тъй като имат голямо сърце. Безспорно това са и най-верните другари и всеки, който ги познава, знае това.

2. Оранжево: Невероятно равновесие сред разум и тяло – тези хора имат извънреден сексапил и в същото време са необикновено умни и съобразителни. Винаги притеглят вниманието върху себе си. Изобщо, те са от тези типажи, които като видиш, казваш „ Уау! “

3. Жълто: Весели и доста жизнерадостни хора. Способни са да заредят всеки с положителна страст. В същото време са доста самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.

4. Зелено: Съвършен баланс сред духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични, и положителни. Тези хора са доста поредни в дейностите си и несъмнено са родени за водачи.

5. Синьо: Неповторими оптимисти! Това са от тези персони, които неизвестно от кое място постоянно намират сили в себе си, с цел да преодолеят компликациите и да продължат напред без контузии и неприятни мемоари.

6. Индиго: Притежават необикновено предпочитание и воля за живот. Понякога се отчайват, само че съумеят ли да намерят смисъл, те са подготвени на всичко, с цел да създадат и невъзможното.

7. Лилаво: Тези хора се отличават с една необикновена уталоженост и мъдрост. Те са крепко стъпили на земята и знаят чудесно кое каква цена си заслужава. Не си падат по рисковете и недомислените действия, по тази причина и някои ги считат за скучни. Истината обаче е, че те са ужасно разумни и обичат да натрупат триумфи, до момента в който другите още си играят на проба-грешка.

8. Розово: Не се заблуждавайте по цвета, че това са романтици, летящи в облаците. Напротив! Личностите, носещи имена с розова аура, имат доста мощна воля и дух. Проблемът им е, че от време на време са склонни да бъдат егоисти, само че като цяло са добродушни и състрадателни.

9. Златисто: От тях строи обич, наслада и схващане. Склонни са да се пробват да решат проблемите на всички към себе си, даже това да значи да загърбят своите лични паники.

Източник: BeU.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР