Според думите му кандидат-кметът на София Васил Терзиев, наложен еднолично

...
Според думите му кандидат-кметът на София Васил Терзиев, наложен еднолично
Коментари Харесай

Васил Божков сготвен предизборно от Американското посолство

Според думите му кандидат-кметът на София Васил Терзиев, натрапен еднолично от Кирил Петков, се употребил с поддръжката на Съединени американски щати, само че социологията показвала, че неговото избиране за столичен градоначалник по никакъв начин не е несъмнено. Така стоял въпросът и с претендентите на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ за Пловдив, Варна и Бургас, а и други огромни градове.

 

„ Васил Божков беше върнат срещу волята си, с цел да бъде употребен като оръжие против Борисов и ГЕРБ. След като пропаднаха следствията за кюлчетата и пачките евро в спалнята на Борисов и за къщата на Мис Бикини в Барселона, беше нужен незабавен рестарт на аферата с подкупите за 67 милиона лв., които Черепа твърди, че е плащал на Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова и които сякаш стигали до Бойко Борисов, с цел да не бъдат закачани хазартните му сдружения и лотарийните игри, разкрива различен източник от партийните среди.

 

От средите на ГЕРБ разкриват, че посолството на Съединени американски щати в България стои и зад показния арест на Бойко предходната пролет. Припомняме, че на 17 март 2022 година Борисов беше задържан в дома си

от цивилни служители на реда на Министерство на вътрешните работи, без прокурорска и съдийска заповед, а задържането му разбуни духовете в страната и извади на нощен митинг депутатите от ГЕРБ пред постройката на Главна дирекция „ Национална полиция “ в ж.к. „ Младост “, където Борисов пренощува на дървена скамейка. Тогава бяха задържани и Владислав Горанов и пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова, а след това съдът разгласи ареста на Борисов за противозаконен. В последна сметка виновността беше стоварена върху тогавашния министър председател Кирил Петков и Министерство на вътрешните работи шефа Бойко Рашков.

 

Твърди се обаче, че от посолството в Съединени американски щати са уредили ареста на Бойко, с цел да му подскажат, че няма право на подмолни игри с Русия, а и с цел да го санкционират за построяването на Балкански поток. Факт е, че след миналогодишния противозаконен арест, случил се три седмици след експлоадирането на войната в Украйна, Борисов внезапно втвърди тона към Русия и от този момент неведнъж е изразявал безапелационни позиции против окупаторските войски на диктатора Путин.

 

Как ще се развият в идващите дни бурните събития, доста от които подмолни, следва да забележим. Отсега обаче е несъмнено, че и Васил Божков, и Бойко Борисов са притиснати до стената от американците.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР