Според доклад на CNN от 2 февруари милиони фенове на

...
Според доклад на CNN от 2 февруари милиони фенове на
Коментари Харесай

Едно от най-големите спортни събития в света вероятно ще остане без крипто спонсори този път

Според отчет на CNN от 2 февруари милиони почитатели на американския футбол, които ще следят конфликта на Супербоул LVIII сред Канзас Сити Чийфс и Сан Франциско на 11 февруари, може да не бъдат изложени на многочислени рекламни клипове с присъединяване на тържища за криптовалути.

В отклоняване от предходни години доста компании, които са си обезпечили рекламни слотове за шампионския мач през 2024 година, са избрали тематики, съсредоточени към “ “, както означи Пол Хардарт, клиничен професор по маркетинг в Stern School of Business към Нюйоркския университет.

Това бележи очевидна смяна спрямо преобладаващата наклонност за показване на компании, занимаващи се с изкуствен интелект (AI) и крипто, в рекламите на Супербоул.

Интересното е, че по време на предходно такова събитие през 2022 година разнообразни крипто компании като FTX, eToro, Crypto.com и Coinbase дебютираха с рекламни материали.

През 2024 година обаче пейзажът наподобява друг, като се регистрира неявяване на компании, свързани с финансовите технологии. Комикът Лари Дейвид, който съжаляваше за присъединяване си в хумористичната реклама на FTX, се сблъска с последствия през 2024 година, защото вложителите подадоха правосъдни искове след срутва на крипто борсата.

Рекламите, планувани за мача през 2024 година, включват известни марки като BMW, Budweiser, State Farm, Oreo, DoorDash и Hellman’s Mayonnaise, като се оповестява, че цената на 30-секунден спот доближава до $7 милиона.

В очакване на голям зрителски интерес събитието ще притегли вниманието, частично заради наличието на певицата и създател на песни Тейлър Суифт.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР