Според бившия президент и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност

...
Според бившия президент и настоящ заместник-председател на Съвета за сигурност
Коментари Харесай

Медведев: Разполагането на американско ядрено оръжие в Полша означава, че то ще бъде използвано

Според някогашния президент и сегашен заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев разполагането на американско нуклеарно оръжие в Полша означавало, че то щяло да бъде употребявано, заяви БНР.

Реакцията на Медведев пристигна в отговор на вчерашното изказване на полския министър председател Матеуш Муравецки. Той се обърна към управлението на НАТО с искане в страната му да бъде ситуиран американски нуклеарен боеприпас поради появяването на съветско тактическо нуклеарно оръжие в Беларус.

Дмитрий Медведев разгласява в профила си в “Телеграм ” следващото известие, което изобилства от персонални нападки и обидни квалификации по адрес на полските политици и американския президент.

Медведев твърди, че управляващите в Полша щели да употребяват нуклеарното оръжие, тъй като били “патентовани дегенерати ”.

Той написа още, че окончателните решения щели да се вземат от “сенилния дъртак оттатък океана ”, имайки поради президента на Съединените щати Джо Байдън.

Медведев показва насладата си, че в случай че това станело, щели да изчезнат полските полици, както и съжалението си, че дружно с тях щели да изчезнат и други.

Президентът на Русия Владимир Путин разгласи, че на територията на Беларус ще бъде ситуирано съветско тактическо нуклеарно оръжие и че се чака съответните складове да бъдат подготвени до 7-8 юли. Министърът на защитата Сергей Шойгу посочи, че контролът върху оръжието и решенията за потреблението му ще се вземат от Москва.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР