Според бившия МВР-шеф редовно правителство е невъзможно без разумен диалог

...
Според бившия МВР-шеф редовно правителство е невъзможно без разумен диалог
Коментари Харесай

Младен Маринов в Годеч: Коалиция с ГЕРБ, но без Борисов?! Няма такъв филм

Според някогашния МВР-шеф постоянно държавно управление е невероятно без рационален разговор с водача на партията
Над 300 деятели и симпатизанти посрещнаха лидера на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в Софийска област и някогашен вътрешен министър Младен Маринов за формалното показване на претендентите за народни представители на обединението в Годеч. За да поддържат своите в препълнената зала на локалното читалище, с изключение на кмета на Годеч Радослав Асенов, бяха пристигнали още двама от градоначалниците на Запад от София - кметовете на Костинброд и Сливница Трайко Младенов и Васко Стоилков.

Миналата вечер Младен Маринов и претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили приключиха обиколките си из общинските центрове на региона, по време на които показаха своите цели в идващото Народно заседание. Най-важната задача за партията на Бойко Борисов е съставянето на постоянен кабинет след изборите в неделя, който да овладее галопиращата инфлация и скъпотията по магазините. До края на акцията Маринов и останалите претенденти от листата не престават, както и до момента, със срещите си в по-малките обитаеми места на Софийска област. Амбицията им е до неделя да доближат до всяко едно село и всеки един човек от целия район.
-->


„ Предизборните обиколки са довели до известна готовност на симпатизантите на ГЕРБ-СДС, основно в по-малките обитаеми места. Формацията покачва леко резултата си от преди месец и все още получава поддръжката на 25.9% от твърдо решилите да гласоподават “, разясниха тази заран социолозите от организация „ Алфа Рисърч ”. Според техните данни, обединението ГЕРБ – Съюз на демократичните сили към този момент води в предизборната конкуренция като е предоляла нежната преднина, която социолозите даваха при започване на акцията на, сякаш, мега конгломерата от партии и НПО-та, събрани към Политическа партия и Демократична България.

„ Коалиция с ГЕРБ или поддръжка от партията, само че без нашия водач Бойко Борисов?! Няма подобен филм! Редовно държавно управление е невероятно без присъединяване на партия ГЕРБ и рационален разговор с нейния водач “, разгласи някогашният вътрешен министър в препълнената зала на читалището в Годеч. И добави: “Ако някой твърди, че ще му подпишем празен чек или ще може да кадрува в ГЕРБ, мисля, че има сериозен проблем. И казусът му е медицински, а не за българската политика! ”

Според Маринов и хората от Годеч дружно с техния кмет Радо Асенов, и градоначалниците на Костинброд и Сливница Трайко Младенов и Васко Стоилков ясно са посочили, че изрично стоят зад своя водач и ръководител на партия ГЕРБ.

Бившият МВР-шеф благодари на младежите, “които имат вяра на ГЕРБ и влизат в нашата партия ”. В Годеч той връчи членските карти на четири млади девойки от града, с които общият брой на новите членове на ГЕРБ през последния месец надвиши 50 души.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР