Според анонсите бъдещото правителство е фейслифт на служебния кабинет. Уведомихме

...
Според анонсите бъдещото правителство е фейслифт на служебния кабинет. Уведомихме
Коментари Харесай

ГЕРБ обяви, че ще държи президента отговорен за решенията на бъдещото правителство

Според анонсите бъдещото държавно управление е " фейслифт " на служебния кабинет. Уведомихме президента, че ще го държим виновен, защото той е назначил служебния кабинет. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Томислав Дончев  след консултациите при Румен Радев

" Времето на приказките свърши, пристигна времето за работа. Човешката персона под въздействието на мощна пристрастеност губи връзка с действителността ", безапелационен беше той и добави, че ГЕРБ-СДС няма да поддържат държавното управление при гласуването в зала.
Радев хвали политическия опит на ГЕРБ, те отново го упрекват в разделяне
ГЕРБ-СДС ще бъде знаеща, можеща и непримирима съпротива със мощни и непримирими позиции във връзка с отстояването на демокрацията. То...

Според зам.-председателя на ГЕРБ първостепенна задача на партията на Бойко Борисов е да подсигурява оптималната доза действителност, с цел да не къса държавното управление връзка с действителността.

На въпрос дали ГЕРБ-СДС ще поддържа промяната на основния прокурор Иван Гешев и промени в конституцията за правосъдна промяна, Дончев сподели: " Ние сме за сложна правосъдна промяна. Досега не сме чули предложение. Ако има, може би бихме подкрепили. Иван Гешев не се избира от Народното събрание. Ще разясняваме предложение по предложение ".

Според зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов обединението няма да е четворна, а петворна. По думите му задачата на Бойко Рашков е да се върне едно остаряло време, където се влиза на всички места. 

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР