Споразумение за увеличение на основните работни заплати и месечните социални

...
Споразумение за увеличение на основните работни заплати и месечните социални
Коментари Харесай

„Български пощи“ и синдикатите се споразумяха за увеличение на заплатите

Споразумение за нарастване на главните работни заплати и месечните обществени заплащания в " Български пощи " ще бъде подписано във вторник, откакто синдикатите и управлението на сдружението се договориха за нарастване на главните работни заплати и месечните обществени заплащания на работещите. Неотдавна синдикатите обявиха подготвеност за протестни дейности.

Очаква се съглашението да бъде подписано от основния изпълнителен шеф " Български пощи " Филип Алексиев и ръководителите на Синдикалната федерация на известията към КНСБ, КТ Подкрепа и ръководителят на Демократичния профсъюз на известията към Асоциацията на демократичните синдикати. Документът е резултат от реализирано договаряне на управлението на сдружението със синдикалните организации, които са страна по Колективния трудов контракт.

През януари чиновници на " Български пощи " на няколко пъти обявяваха, че предстоят митинги поради незадоволителното финансиране на чиновниците в сдружението. Възнагражденията все още са под 1000 лв., даже и след актуализацията на заплатите през месец юни 2022 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР