Спомняте ли си онази любовна отживелица, проповядваща постулата: „Дърпай се,

...
Спомняте ли си онази любовна отживелица, проповядваща постулата: „Дърпай се,
Коментари Харесай

Когато мъж пренебрегва жена, той я учи как да живее без него

Спомняте ли си онази любовна отживялост, проповядваща постулата: „ Дърпай се, по този начин ще си по-интересна “?

Онази, която ни набиваха в главите майките ни, че колкото повече един човек е дистанциран и сякаш безразличен от нас, толкоз сме по-обсебени от него. Много мъже към момента лъжливо имат вяра, че в случай че се държат по този начин все едно не им пука за дамата, това ще им даде резултатите, които желаят, написа

Че в случай че пренебрегват обекта си на предпочитание, те ще я накарат да тича след тях. Че ще се влюби, даже ще се вманиачи и ще прави всичко за господина, за който е отворила сърцето си. Някои мъже даже мислят, че в случай че се отнасят зле с половинката си, тя ще им даде още повече обич и внимание.

Е, доста мъже не помнят обстоятелството, че тези манипулативни техники биха сработили единствено при неопитни девойки, само че в никакъв случай на уверени дами.

Момчета, порасналата жена знае какво желае. Тя няма време за игрички. Ако сте подготвени да бъдете същински, да я обичате и да се отнасяте по верния метод с нея, тя ще направи същото и за вас.
От друга страна, в случай че тя забележи, че не сте почтени, че въртите детински номера и не се отнасяте съществено към нея - тя ще си тръгне на секундата, без да се обръща обратно.

Защото тя знае, че когато в действителност обичаш някого, не може просто да го игнорираш. Когато обичаш някого, не може да въздържаш любовта си и привързаността си. Истинската жена обича да бъде обичана, ценена и обсипана с внимание от самото начало. Тя желае да е сигурна, че ще й пазите гърба и че тя може да разчита на вас постоянно. Ако не й дадете това, от което има потребност, тя ще ви напусне.

Толкова е просто.

Много мъже считат, че в една връзка най-добре е да не разкриват своите същински усеща към колегата си. Те не помнят, че основата на всяка сполучливата връзка е откровеността. И уверените и мощни дами ценят честността повече от всичко. Те знаят, че в никакъв случай не могат да имат същинска фамилиарност с непочтен сътрудник. Искат обичаният им да бъде в действителност отворен, откровен и уязвим с нея. Тези дами желаят да познават дълбочината на душата му.

Така че, мъже, в случай че желаете да имате същинска жена до себе си, изключете вашия мобилен телефон, когато сте с нея, и се фокусирайте единствено върху обичаната си. Бъдете грижовни, любвеобилни и деликатни. И постоянно, постоянно се отнасяйте с половинката си с почитание.

Само в случай че се отнасяте с нея уместно, тя може да се влюби във вас и да ви възнагради с още повече обич и любов. А това може да бъде начало на прелестни връзки, учредени на доверие, обич и почтеност.

Само като я обичате по верния метод, тя ще ви отговори с още повече обич и обвързаност. Защото една жена удвоява всичко, което й се дава. Така че не я баламосвайте, в случай че желаете тя да остане в живота ви.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР