Спомняте ли си какво направи миналото лято той? Спомняте ли

...
Спомняте ли си какво направи миналото лято той? Спомняте ли
Коментари Харесай

Слави Трифонов пак изригна: Управляващите се изсулиха

Спомняте ли си какво направи предишното лято той? Спомняте ли си с какъв жар министър-председателят показа концепцията си за привикване на Велико национално заседание? Спомняте ли се по какъв начин през фейсбук се накара на хилядите протестиращи, които излязоха на улиците след появилите се записи и фотоси с негово присъединяване? Спомняте ли си по какъв начин в това видео тупаше по банката, до момента в който обявяваше своето решение за излизане от рецесията посредством "рестарт "? “Време е за моите решения”, сподели той и ни показа неповторимата Барниръбълова конституция. Е, през днешния ден тази концепция за рестарт и за излизане от рецесията претърпя цялостно крушение. Това разяснява водачът на "Има такава страна " и тв водещ Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в. Изказването му бе направено във фейсбук и е по отношение на отхвърлянето на плана за осъществяване на избори за Велико национално заседание и смяна на Конституцията.

"Управляващите партии в Народното събрание използваха деня, в който се афишира затварянето на страната, да се изсулят безславно от тематиката за нова Конституция и Велико национално заседание. И се изсулиха. Целта беше реализирана - печелене на време и оставане на власт непременно до постоянни избори.
Сега чакам министър-председателят да се покаже още веднъж във фейсбук (той в Парламента не ходи) и със същия жар да съобщи: “Затваряме тематиката “Велико национално събрание”, затваряме страната, да пребивавам Аз! ", съобщи още Трифонов.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР