Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов открива кампанията за предстоящите избори

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов открива кампанията за предстоящите избори
Коментари Харесай

Бойко Борисов открива кампанията на ГЕРБ-СДС от Стара Загора /видео/

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов открива акцията за идните избори от Стара Загора.

Първи приказва кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който обясни за какво е паднала „ сглобката “:

„ Отиваме на избори, тъй като счупихме сглобката от злоба. Не можахме да преодолеем чутовните триумфи на държавното управление на „ Промяната “, а точно:

–  Заводът за електрически автомобили в Ловеч, който беше издигнат и бълва продукция за целия свят.

–  Самолетната линия София-Скопие, която извозва хиляди удовлетворени пасажери

–   Петте моста на Дунав, които остава единствено да открием.

„ Корупцията спря и започнаха да строят по две автомагистрали. Но най-вече ни заболя, че стопираха контрабандата, няма пачки с пари, държавни служители със скъпи дарове, а това, което излиза по медиите, е, с цел да се саботира правосъдната промяна. Разбира се и раждаемостта се увеличи. Скъпите лимузини бяха захвърлени, огромните държавни мъже са на колелета или пешком. От последните седмици пък бе усъвършенствана работата с Търговския указател, с цел да се преодолее бюрокрацията, се вкара подправения автограф. Разбира се, хиляди удовлетворени жители, аграрни производители и животновъди излизаха, с цел да покажат възторга си от политиките на кабинета. Не би трябвало да забравяме и миньорите и енергетиците, които излязоха да изразят задоволството си от политиките на кабинета „ Денков “ и Плана за възобновяване и резистентност “.

„ На процедура изобщо не е занимателно, тъй като всичко, което споделих, се написа върху България и гърба на нашия народ. Затова би трябвало да извоюваме не просто победа, а огромна победа на 9 юни, с цел да можем да спрем безвремието, опитите и шуробаджанащината. Защото България заслужава явен път напред “, съобщи още Тодоров и благодари на Бойко Борисов и депутатите от ГЕРБ-СДС, които са запазили работните места на хората от Стара Загора. Тодоров напомни, че решението в Народно заседание не беше подкрепено само от ПП-ДБ.

Той предложения на сцената всички претенденти за народни представители от района.

„ Днес демонстрираме ясно, че в центъра на политиката за запазване на енергийната сигурност на България за ГЕРБ и господин Борисов е точно нашият район “, съобщи Георги Георгиев, който е родом точно от Стара Загора. „ Проблемите се вземат решение с ясна стратегия, каквато ние имаме, с хора които стоят тук зад мен и с водач какъвто е господин Борисов “, съобщи Георгиев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР