Моите опасанеия са, че може да се стигне до дестабилизация

...
Моите опасанеия са, че може да се стигне до дестабилизация
Коментари Харесай

Любчо Нешков за изборите в РСМ: Скопие тръгна по пътя на сръбския и руския свят

Моите опасанеия са, че може да се стигне до дестабилизация на района, в случай че се подценят рисковите фактори. Снощи спечелилите в Македония приказваха за всичко друго и нито един път не загатнаха думите НАТО и Европейски Съюз. Разбира се не пропуснаха да атакуван България, която ги е спасявала няколко пъти. В Македония вървят няколко процеса редом. Не е правилно, че там проевропейските сили са изгубили и на власт са пристигнали евроскептици. Македония е тръгнала по пътя на сръбския и съветския свят. Македония се самоблокира за участие в Европейски Съюз. Там не е имало проевропейски сили. Можем да станем очевидци на доста, доста рискови събития. 

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия журналистът Любчо Нешков, който разяснява успеха на ВМРО-ДПМНЕ в изборите в Северна Македония. 

" В Македония са нужни промени, а ние чуваме от Скопие единствено нападки и небивалици, че София е направила обсада на участието в Европейски Съюз. Трябва да предупредим съдружниците ни в Европейски Съюз, че сега в Македония се настанява един непознат, антиевропейски план, който няма нищо общо с полезностите на Европейски Съюз. Гласът на България би трябвало да се чува доста по-силно в Брюксел. Четох западните реакции за изборите и те са доста повърхностни, дори и дезинформационни. България би трябвало ясно и мощно да обясня на Запада, че в Македония се организира един антиевропесйки план ", безапелационен беше той. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР