Спомняте ли си как се облякоха звездите на миналогодишния Halloween?

...
Спомняте ли си как се облякоха звездите на миналогодишния Halloween?
Коментари Харесай

14 от най-добрите костюми на знаменитостите за Halloween


Спомняте ли си по какъв начин се облякоха звездите на миналогодишния Halloween? Ако търсите ентусиазъм за ексцентричен костюм, можете да си откраднете чудесни хрумвания от звездите и костюмите, които облякоха на последния 31-ви октомври.

От Кайли Дженър, позираща в фешън рокля като Булката от “Франкенщайн ”, до Джанел Моне, трансформираща се в извънземна дива от “Петият детайл ”, 2022 година беше годината за проявление на огромна креативност и внимание към детайла в празничните костюми.

Вижте нашите обичани костюми на звездите от предходната година:

Ким Кардашиян

Основателката на SKIMS избра ролята на супергерой, трансформирайки се в героя от X-Men Mystique - визия, която несъмнено изненада публиката и чудесно акцентира обилните форми на Кардашиян.



Кайли Дженър отдаде респект на кино лентата от 1935 година „ Булката на Франкенщайн “ с няколко визии, в това число рокля по поръчка на Жан Пол Готие от Глен Мартенс.



Актрисата Хедър Греъм на празненството за Haloween на Хайди Клум през 2022 като Клеопатра и да, много ѝ отива.



Между другото, празненството в действителност беше грандиозно и сигурно дълго ще се помни от всички.  Самата Хейди Клум се появи в костюм на дъждовен червей, което беше паметен номер за вечерта.  " Просто желаех да мисля ексцентрично и да направя нещо друго и си помислих, че всички знаем по какъв начин наподобява един дъждовен червей ", сподели Хайди Клум за костюма, с който се появи на личното си празненство за Halloween.



Много сполучливо превъплъщаване направи  Лизо , която се появи като Мардж Симпсън. С блестяща зелена рокля, пухкава синя коса, растяща нагоре и жълта кожа, превъплъщението беше на 100%.



Парис Хилтън беше нежна и стилна в ролята на Сейлър Муун от известната анимация. Роля, която несъмнено би ѝ отивала.



Секси и страховита беше  Хейли Бийбър като върколак от Версаче. С вампирски зъби и стичаща се от устата ѝ кръв и разкриващ задоволително плът костюм.



Обратно на нея,  Сара Мишел Гелар се дегизира като почтена студентка от Роузхил от комедията на Netflix Do Revenge, в която имаше роля. " Понякога би трябвало да се преструваш на някой различен, с цел да получиш това, което искаш " - написа тя в Instagram, поствайки фотография с костюма си.


 

Никеата Томпсън се появи с феминистично обръщение в ръка, облечена като Статуята на свободата. Посланието гласеше: дами, живот, независимост.



Много сладки бяха Бруклин Бекъм и Никола Пелц като Ромео и Жулиета. Тя носеше бяла рокля и благ крила, а той рицарски доспехи.



Хейли Бийбър беше прелестна, пресъздавайки визия на Ив Сен Лоран от 1999 година Облечена цялата в рози и с венец от рози в косата, визията несъмнено беше друга и доста красива.



Джо Джонас изненада със своя костюм на Flo от Progressive, само че визията беше занимателна и изобретателна.



Megan Thee Stallion имаше идея още при започване на октомври. Тя качи фотография с тиква на главата си, по какъв начин чете списание и отпива пиво.



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР