Спокойствието на Жени Калканджиева със сигурност отново е нарушено и

...
Спокойствието на Жени Калканджиева със сигурност отново е нарушено и
Коментари Харесай

Нови проблеми в семейството на Жени Калканджиева заради ново съдебно дело

Спокойствието на Жени Калканджиева сигурно още веднъж е нарушено и то много солидно. Този път това се случва поради новото дело, което битият от брачна половинка й Тачо мъж завежда против него.

Тачо отново ще се окаже под ударите на Темида, откакто Върховният касационен съд понижи присъдата му от 3,5 години затвор за побой на комшия и закани за ликвидиране, магистратите промениха наказването му на година и шест месеца условно. Решение, което не удовлетворява жертвата Георги Василев, който е категоричен, че няма да спре да търси правдивост.

" Ще заведа частно дело против към този момент наказания и това ще е за междинна телесна щета, води се по частен темперамент. Няма да спра дотук с делата. Ще продължа да си диря правата.

По отношение на финансовата част - в случай че това дело, което ще заведа още веднъж с юрист Димитър Марковски, е сполучливо, ще направя подаяние, след консултация. Парите ще отидат в дом за деца в неравностойно състояние или в помощ на възрастни хора ", безапелационен е мъжът, който през 2020-та бе атакуван от колегата на някогашната шеста по хубост в света. Този път фокусът ще e ориентиран, както към причинителя, по този начин и към неговия съизвършител, показан по-рано единствено с семейството си - Златанов.

" На предходна инстанция присъдата бе три години и половина ефикасна, т.е. затвор, в този момент е фрапантно понижена. Да - в свидетелството за съдимост е маркирано, само че в последна сметка индивидът, който е отговорен, не получава заслуженото ", споделя още Георги и прибавя, че борбата, която продължи близо три години и половина, му е коствала време, пари и нечовешко самообладание. И през днешния ден той към момента не ходи сам и спокоен по улиците.

Възмутен е от държанието на Тачо, който ден, откакто отърва пандиза, показа видео, уловило по какъв начин се забавлява, евентуално празнувайки. На фрагментите Стефан танцува на лодка - обява, която се появи и бързо изчезна от уеб пространството, написа " Галерия ".

" Странно ми е по какъв начин човек, който е наказан, се качва на лична или яхта на другар, с цел да се радостни. Радва се, че е отървал пандиза ли? Това демонстрира, че условната присъда фактически е нищо, в случай че не е допълнена от общественополезен труд или активност, която да превъзпита и по-точно да види масата, че причинителят се е поправил, или желае да го направи. А видеото демонстрира, че лицето е надалеч от тези мисли. Съдиите може да са прави или не, хората съдят по делата ", споделя още жертвата.

В съда той е работил дружно с юрист Димитър Марковски. " Беше до мен от самото начало. Както и Божидар Терзийски, и въобще целия екип на адвокатската фирма. В България една такава преживелица коства доста финанси, нерви... А когато другата страна е известна, за някой като мен е мъчно да се пребори, било то и с медиите, които взимат страна.

Ударите бяха отвред. Борихме се с едни от най-хубавите юристи, не желая да изтъквам имена, само че те са фамозни и тиражирани. На край потвърдих, че с помощта на съда, Тачо има виновност. А към този момент законът преценя какво е наказването. Той е наказан! Това би трябвало да се знае ", споделя Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР