Спокойни сме за вота. По време на дебатите в Перник

...
Спокойни сме за вота. По време на дебатите в Перник
Коментари Харесай

ГЕРБ спокойни за вота

Спокойни сме за вота. По време на дебатите в Перник стана ясно, че настояването на Българска социалистическа партия няма съображение. Това съобщи депутатът от ръководещото болшинство Спас Гърневски минути преди Народно събрание да гласоподава импортирания от Българска социалистическа партия четвърти избор на съмнение към кабинета „ Борисов ”-3. Левицата започва процедурата поради водната рецесия  в Перник, вноса на отпадъци от Италия и мръсния въздух.

Не е правилно, не може да се оправдавате с тежкото завещание, отвърна Александър Симов от Българска социалистическа партия.

От Движение за права и свободи изложихме своите съществени причини в поддръжка на вота. Има доста съществени проблеми във водния бранш и ръководството на водите, безапелационен бе Джевдет Чакъров /ДПС/.

След дебатите предходната седмица стана ясно, че с изключение на Българска социалистическа партия поддръжка за вота ще даде и Движение за права и свободи. Двете партии имат 104 гласа, с цел да бъде свалено държавното управление са нужни 121. Гласуването ще бъде решено от народните представители на „ Воля ”, които не се включиха в полемиките в петък, както и от шестимата депутати на „ Атака ”, които сега са самостоятелни. Павел Шопов даде знак, че няма да поддържат Българска социалистическа партия, която се опитвала да пробие един по един законодателите на „ Атака ”, с цел да ги притегли на своя страна.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР