Спокоен ден очаква зодиите днес. Един ще се радват на

...
Спокоен ден очаква зодиите днес. Един ще се радват на
Коментари Харесай

Една зодия неочаквано получава пари, друга – да не харчи изобщо

Спокоен ден чака зодиите през днешния ден. Един ще се радват на остарели другари, други на топла връзка. За земен знак денят ще е удобен за анализиране на информация и подготовка за седмицата, за огнен – идва сантиментална среща.

Какво още вещаят звездите за през днешния ден, 8 октомври 2023 година, вижте дневния си хороскоп, представен  от „ Марица ”
-->
ОВЕН - Денят ще зарадва тези от вас, на които им липсват остарели другари. Ще може да видите доста от тях. Ще има защо да си приказвате и ще бъдете много време дружно. Човек, който сте обичали доста, може да ви подсети за себе си. Оставете го да поеме самодейността в общуването – по този начин ще избегнете неуместните моменти.

ТЕЛЕЦ - Денят ще е удобен за учене и творчество. Трябва да съберете информация, да я анализирате и бързо да извършите нужните заключения. Намирането на общ език с другите ще бъде малко по-трудно, само че можете да се справите с това. Постарайте се да избягвате разногласия.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще бъде елементарно да се разбирате с тези, които харесвате, а тези, които се държат настрани в връзката си с вас, ще проявят самодейност към възстановяване на връзките ви. Може да ги приемете, макар че взаимна благосклонност надали ще възникне незабавно.

РАК - Трябва да сте извънредно деликатни, когато става въпрос за пари през днешния ден. По-добре е да се въздържате от спонтанни покупки и да не сключвате покупко-продажби, които не са проучени добре. Не е желателно да купувате и домашен уреди. Скоро може да се повредят или да се окажат безполезни.

ЛЪВ - Вероятни са необикновени срещи или познанства, които ще ви създадат мощно усещане. Може би ще се сложи началото както на сантиментална, по този начин и на другарска връзка. Всичко ще зависи от вашето държание. Добри вести чакат фамилните от вас. Не са изключени и непредвидени визити.

ДЕВА - Вероятни са приятни събития вкъщи. Много от вас ще се зарадват на вести, получени от надалеч. Единствената област, в която предпазливостта би трябвало да бъде изключително значима, са финансите. Важно е да не прибързвате с решенията и деликатно да проверявате всяка постъпваща информация.

ВЕЗНИ - През първата половина на деня ще се занимавате с нормалните неща, а през втората – може да преминете към нещо напълно ново. Колкото повече мечтаете, толкоз по-добре ще се чувствате. Вечерта е идеална за сантиментална среща - ще бъде специфична и запаметяваща се.

СКОРПИОН - По-добре е да отложите решаването на съществени въпроси. Днес ще ви бъде мъчно да се концентрирате, тъй че рискувате да изгубите нещо от взор, което може да ви сътвори неприятности. Но може да се захванете с някои дребни проблеми, които от дълго време изискват внимание. С това ще се справите.

СТРЕЛЕЦ - Пътувания и действия навън през днешния ден би трябвало да се възнамеряват за първата половина на деня. По-късно ще имате потребност да извършите пауза, с цел да се възстановите. По-добре е да не отлагате значими срещи до вечерта, изключително когато става въпрос за човек, на който желаете да се харесате.

КОЗИРОГ - Денят ще е спокоен. Подходящ е за дотъкмяване на остарели каузи или дребни поправки вкъщи. Това ще отнеме доста по-малко време, в сравнение с сте очаквали. Вероятни са дарове и парични приходи, както и изненади, които ще ви развеселят и ще се помнят дълго време.

ВОДОЛЕЙ - Денят е подобаващ за пътувания и разходки или за действия, които са ви приятни и отпускащи. Ще се забавлявате ужасно, а настроението ви ще се усъвършенства доста. Неочаквано могат да ви дойдат на посетители тъкмо тези хора, с които в последно време сте лишени от връзка.

РИБИ - Възможни са парични приходи - или да ви върнат остарели отговорности, или да ви платят за свършената работа преди доста време. Те ще дойдат таман в точния момент, с цел да ще извършите нужните ви покупки. Може да подмените мебели, домашен уреди или други потребни неща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР