СподелиГотови сме, можем, най-добри сме от всички партии. Това каза

...
СподелиГотови сме, можем, най-добри сме от всички партии. Това каза
Коментари Харесай

Борисов при откриване на кампанията: Самата сглобка беше нагласен мач

Сподели
Готови сме, можем, най-хубави сме от всички партии. Това сподели през днешния ден при откриването на акцията за парламентарни избори на ГЕРБ в Сливен водачът на партията Бойко Борисов.

Той изрази утвърждението си по отношение на кандидат-депутатската листа в 21 МИР-Сливен, само че ги прикани да се активизират и да извоюват пет от общо шестте мандата в региона. Борисов предвижда, че в случай че ГЕРБ ръководят през идващия мандат, през първата година ще бъде мъчно и ще е належащо да се вземат ограничения, като позволи, че може да се усилят налозите.

Лидерът на ГЕРБ разяснява изявление на съперника си Кирил Петков, декларирал пред медиите, че няма да взе участие в нагласени мачове: „ Самата сглобка беше нагласен мач – Алексей Петров ни събра и нагласихме държавно управление. Министрите за тях, заместниците – за мен. “

Той прикани последователите на Демократична България да се запитат за какво в сливенската листа на обединението „ ПП-ДБ “ няма нито един техен представител.

Борисов сподели още, че гласоподавателите не трябва да подценяват европейските избори. „ Колкото по-мощни сме там, толкоз по-защитени ще бъдат нашите национални ползи “, съобщи той.

Пред гласоподавателите в Сливен застана и евродепутатът Асим Адемов, който посочи ролята на групата на ЕНП, която по думите му, е водеща и лидира процесите в Европейския парламент, а ГЕРБ се употребяват с престиж.

Водачът на листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили в 21 МИР-Сливен Десислава Танева показа претендентите за народни представители на обединението и изясни, че те са съвсем същите, както в предходните избори за парламент.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР